سلام1 - اگر یک VPS با کانفیگ اولیه و نصب فایروال و vmware و پنل کلوکسو و .... رو تحویل بگیرم بعد از اون و برای ماه های بعد چه مدیریتی باید روی سرور انجام بدم که باید بلد باشم ( از وی پی اس فقط به عنوان یک هاست قوی و پرسرعت و با فضای زیاد برای سایت هام استفاده میکنم ) ؟؟؟؟
برای استفاده از سرورمجازی بهتر هست یک سری موارد را به صورت پایه اطلاع داشته باشید و گرنه کار مقداری سخت میشه
در مورد کانفیگ که فرمودید مثلاً آقای X برای شما یک بار کانفیگ انجام میده , مطابق با سخت افزار و بازدید سایتها و ....
موارد امنیتی را هم برای شما تا حدود زیادی رعایت میکنه
خوب این مورد یک بار انجام میشه ولی بعدها شاید شما نیاز داشته باشید که تغییراتی ایجاد کنید
مثلاً برای بعضی از سیستم ها , بعضی فاکشن ها را باز کنید یا در تنظیمات فایروال تغییراتی ایجاد کنید و ...
برای این موارد ساده اگر نیاز باشه مجدد به کسی که برای شما کانفیگ کردن مراجعه , طبیعتاً هزینه اضافه از شما گرفته میشه
ولی اگر خودتون مقداری اطلاعات در مورد php.ini , آپاچی , فایروال و ... داشته باشید موارد جزئی را بدون هیچ هزینه ای می تونید انجام بدید
پس بهتر هست قبل از اینکه سرور برای سایتتون خرید کنید , ابتدا یک سرورمجازی ارزان قیمت تهیه کنید و یک ماهی تست داشته باشید تا با محیط پنل و ... آشنایی پیدا کنید بعد سایت را انتقال بدید
چون شما قرار هست با سرورمجازی کار کنید با مجازی ساز کاری ندارید2 - منظور از مدیریت سرور دقیقا مدیریت کدوم قسمتشه ؟ ( ببخشید شاید سوال خیلی مبتدیانه ای باشه )
یعنی من باید سیستم عامل رو مدیریت کنم ؟ مجازی ساز ( vmware ) v ) ؟ یا ... ؟
برای مثال سیستم عامل سرور شما لینوکس هست با کنترل پنل سی پنل :
شما باید بتونید به دستورات لینوکس تا حد معمول آشنایی داشته باشید و با پنل WHM در کنار لینوکس مشکلات احتمالی خودتون را برطرف کنه
بستگی به کاری که انجام میدید داره3 - مدیریت ها فقط با کد نویسی هست یا ویژوال و محیطی شبیه به همین ویندوز و لینوکسی که استفاده میکنیم ؟
70% موارد از طریق پنلی که نصب میکنید قابل رفع هست