نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: درخواست سرور مجازی با رم 2 گیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی با رم 2 گیگ

سلام به همگی
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    سلام ما در آی وب مونترال می تونیم این سرویس رو به شما بدیم. 2 گیگ رم 50 گیگ هارد 1 ترابایت ترافیک ماهانه 30 دلار آمریکا ما هزینه رو دریافت میکنیم و 15 روز مهلت تست بهتون میدیم. ظرف 15 روز هر موردی بود هزینه بهتون مسترد میشه.(فقط نباید از سرویس برای فعالیت های غیرقانونی مثل تورنت و اسپم استفاده کنید)
    خیلی ممنون از شمایعنی اگه اسکریپت درست کار نکنه، یعنی سرور شما هیچ مشکلی نداشته باشه و مشکل از اسکریپت من باشه، بازم هزینه مسترد میشه؟چون من مطمئن نیستم که مشکل از هاستم بود که سایت هنگ میکرد یا از اسکریپت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad-H نمایش پست ها
    با سلام از هتزنر المان یا سافت لایر امریکا رم 2Gbفضا 250 گیگپهنای باند 1 Tسی پی یو i7ماهانه 40 هزار تومان 1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر 2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین 3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین! 4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100% 5 ) راه اندازی و نصب کنترل پنل کلکسو به صورت رایگان ! 6 ) اتصال به اینترنت 100MBPS توسط چندین سرویس دهنده اینترنت معروف جهان
    نقل قول نوشته اصلی توسط kingoftehran نمایش پست ها
    با ماهیانه 36 هزار تومان از آلمان در خدمت شما هستیم جهت راهنمایی بیشتر با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمایید.
    نحوه تست اسکریپت روی سرور مجازی چطوریه؟ یعنی تست یک روزه با پرداخت هزینه هست یا بازگشت وجه در صورت پشیمانی؟با تشکر فراوان
    نقل قول نوشته اصلی توسط vatanmusic نمایش پست ها
    با سلامرم 2 گیگ60 گیگ هارد1 ترابایت پهنای باندماهانه 50.000تست 1 ساعت نهایتانصب اپاچی ما اسکیو ال و پی اچ پی در مدت زمان تست با خودتون هست
    با اینترنتی که من دارم محاله بتونم در یک ساعت این کارها رو بکنم. حداقل یک روز زمان نیاز دارم.خیلی ممنون

2. تعداد تشکر ها از mtmob به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)