رموت دسکتاب به سرور
خوب حالا بریم سر ریموت دسکتاب به سیستم ها در ویندوز که همه بلدن میمونه لینوکس که میخوام توضیح بدم البته لینوکسم خیلی ها بلدن من ریموت با vnc بهتون اموزش میدم اول از همه درباره این برنامه باید توضیحاتی داد
قابلیت های کلیدی نرم افزار VNC :
- کارکرد تحت تمامی ویندوزها
- امکان برقراری ارتباط با کلاینت لینوکس و Mac
- امکان کار بر روی ویندوزهای سرور
- امکان کار در ویندوزهای 32 بیتی و 64 بیتی
- رمزنگاری پیشرفته برای جلوگیری از Sniff شدن در حین ارتباط
- امکان ارسال پرینت بر روی کامپیوتر میزبان و میهمان
- امکان تعویض پورت برنامه برای کار با فایروال های مختلف
- امکان کار همزمان بر روی پورت HTTP
- امکان انتقال فایل بین دو سیستم تحت نرم افزار
- دفترچه آدرس یکپارچه شده با برنامه
- امکان برقراری چت بین دو سیستم
- امکان بزرگ و کوچک کردن دسکتاپ به مقیاس مورد نظر شما (مناسب در هنگام کوچک بودن مانیتور سیستم میهمان)
- امکان نصب بر روی سیستم مقابل از راه دور بدون نیاز به نصب بودن در سیستم میهمان (فقط در سیستم عامل ویندوز)
- دارا بودن دو حالت Service-Mode و User-Mode برای کار در حالات مختلف
بریم سر اموزش
برای شروع، باید تغییراتی در سیستم عامل ایجاد نماییم و راه را برای اتصال به آن باز کنیم. ابتدا قابلیت remote desktop را در Ubuntu از مسیر System->Performance->Remote Desktop فعال نمایید. در پنجره باز شده گزینه “Allow other users to view your desktop” را فعال نمایید.
همچنین توصیه می کنیم که رمز عبور دلخواه خود را برای امنیت بالاتر وارد نمایید. بدین ترتیب فقط کاربران دارای رمز عبور (مطمئن) می توانند به سیستم ما دسترسی داشته باشند. پس از طی مراحل بالا، زمان این رسیده است که از کامپیوتری دیگر به لینوکس متصل شویم. در اینجا با دو انتخاب مواجه می شویم. اول اینکه از یک سیستم عامل لینوکس دیگر متصل شویم و انتخاب دوم حالتی است که از یک سیستم عامل Windows به لینوکس فعلی متصل شویم. این دو انتخاب تفاوت های کوچکی با یکدیگر دارند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
اتصال از طریق یک سیستم عامل لینوکس دیگر
سیستم عامل Ubuntu برای Remote desktop، از اتصال های مجازی شبکه (Virtual Networking Connections) استفاده می کند. بهترین حالت برای کاربران این است که از VNC viewer برای دسترسی به remote desktop استفاده کرد. برای نصب این برنامه در محیط دستوری (Command Line) دستور زیر را وارد نمایید.اتصال از طریق یک سیستم دارای سیستم عامل Windows
sudo apt-get install xvnc4viewer
در آخر تنها شما باید دستور زیر را صادر کنید تا بتوانید براحتی به سیستم اوبونتو دسترسی داشته باشید. اگر درخواستی مبتنی بر رمز عبور داشت، رمز عبور داده شده در مراحل بالا را وارد کنید.
vncviewer
,
برای اتصال از طریق ویندوز می توان از برنامه vnc viewer که بعدا لینک دانلود رو میزارم الان وقت ندارم ببخشید استفاده کرد. پس از اجرای برنامه، همانند شکل زیر، IP ,و ,پورت را وارد نمایید (پورت پیش فرض ۵۹۰۰ می باشد و نیازی نیست که صریحا ذکر شود). سپس با زدن دکمه Connect می توانید براحتی به Ubuntu وصل شوید.به یاد داشته باشید که هیچ یک از Client های ذکر شده، از سیستم رمز گذاری شده (encryption) ,استفاده ,نمی ,کنند ,و ,ما ,تا ,این جای کار از یک اتصال غیر رمز گذاری شده استفاده کرده ایم. برای ,رمز گذاری داده های جاری بین دو کامپیوتر می توان از SSH tunnel استفاده کرد. ,در زیر به طور خلاصه مراحل را شرح می دهیم.
,
- بسته های OpenSSH باید روی سیستم نصب شده باشند. با صدور دستور “sudo apt-get openssh-server” در لینوکس، آن را نصب کنید.
- با استفاده از دستور “<ssh -L 5900:localhost:5900 ” ، به اصطلاح یک تونل ایجاد کنید. بدین صورت که به جای عبارت ip address ، آدرس رایانه remote شده را وارد نمایید. اگر برای اتصال از سیستم ویندوز استفاده می کنید، برای ایجاد تونل می توانید از PuTTY استفاده نمایید.
- اتصال را طبق مراحل ذکر شده در بالا برقرار کنید، تنها با این تفاوت که باید همانند شکل زیر، به localhost با پورت ۵۹۰۰ متصل شوید. سپس VNC client، تونلی را که ساخته اید را شناسایی و مورد استفاده قرار می دهد.