-
September 9th, 2011, 12:42
ساخت اتوماتیک پلن هاست و دامین در whmcs
با سلام خدمت همه مهندسین عزیز
1- من می خواهم پنل های هاست خود را به صورت اتوماتیک بسازم ( تیک را فعال و مشخصات هاست ریسلر را می زنم)
اما وقتی کار بر اکانت را سفارش می دهد یکی دو دوقیقه طول می کشد و اکانت اتوماتیک ساخته نمی شود و در نهایت برای کاربر ارور می دهد
اما در پنل بنده می زند اکانت ساخته شده است اما در ریسلر هاست اکانتی ساخته نشده است
الف: ایا ریسلر هاست ویندوز پلسک می تواند اتوماتیک توسط whmcs اکانت بسازد؟
ب: صاحب سرور باید کاری انجام دهد؟
ج: آموزش تنظیمات را لینکش را بدهید
2- من از ریسلر کلوپ ساب ریسلر دارم یعنی نماینده یکی از شرکت های ایرانی هستم تنظیمات را انجام داده ام اما دامین ثبت نمی شود وارور زیر را می دهد
خطاي ثبت کننده
CURL Error: 7 - couldn't connect to host
-
-
September 9th, 2011 12:42
# ADS
-
September 9th, 2011, 13:05
پاسخ : ساخت اتوماتیک پلن هاست و دامین در whmcs

نوشته اصلی توسط
samkia1
با سلام خدمت همه مهندسین عزیز
1- من می خواهم پنل های هاست خود را به صورت اتوماتیک بسازم ( تیک را فعال و مشخصات هاست ریسلر را می زنم)
اما وقتی کار بر اکانت را سفارش می دهد یکی دو دوقیقه طول می کشد و اکانت اتوماتیک ساخته نمی شود و در نهایت برای کاربر ارور می دهد
اما در پنل بنده می زند اکانت ساخته شده است اما در ریسلر هاست اکانتی ساخته نشده است
الف: ایا ریسلر هاست ویندوز پلسک می تواند اتوماتیک توسط whmcs اکانت بسازد؟
ب: صاحب سرور باید کاری انجام دهد؟
ج: آموزش تنظیمات را لینکش را بدهید
2- من از ریسلر کلوپ ساب ریسلر دارم یعنی نماینده یکی از شرکت های ایرانی هستم تنظیمات را انجام داده ام اما دامین ثبت نمی شود وارور زیر را می دهد
خطاي ثبت کننده
CURL Error: 7 - couldn't connect to host
براي مشكل ريسلر كلاب بايد بريد قسمت api setting آي پي سرور اونجا ادد كنيد و بعد از 30 دقيقه مشكل برطرف ميشود
-
-
September 20th, 2011, 17:36
براي مشكل ريسلر كلاب بايد بريد قسمت api setting آي پي سرور اونجا ادد كنيد و بعد از 30 دقيقه مشكل برطرف ميشود
با سلام
انجام دادم ولي نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
September 20th, 2011, 17:58
ip مورد نظر را وارد نکرده اید. ip ممکنه دقیقا اون چیزی که شما ping میگیری نباشه....
آدرس بده تا بررسی کنم.
-
-
December 4th, 2011, 21:35
عضو جدید
سلام
یکی من هم همین مشکل و داره ! آی پی هم توی قسمت api گذاشتم ولی بازم نشد
آدرس سایت
hub.tnm-group.com
اگه ممکنه یکی منو بررسی کنین
با تشکر دوستان