-
September 10th, 2009, 19:40
عضو انجمن
پاسخ : خطای Connection timed out ...
با سلام
------------
نمیدونم ولی انقدر ناراحتیت یا هولید که دلایلی غلط زیادی میارید که مطمئنا خودتون کمی فکر کنید میفهمید !
برای من سایت بالا اومد ! ISP هم ParsOnline میباشد !
این Connection TimedOut میتونه از ای اس پی باشه و اینکه میگه باز میشه ازشون بخواید پست اول رو عنوانش رو باستون بخونند معمولا ددروغ میگن که کار سریع تر پیش بره یا بگه شما مشکل دارید !
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Sepahrad به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2009 19:40
# ADS
-
September 11th, 2009, 13:25

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
با سلام
حدث بنده سیستم فیلترینگ جدید مخابرات است. این مشکل الان حدود 2 هفته است شروع شده است و در این روز ها به اوج خود رسیده است که حتی غیر از ارور ذکر شده بعضا سایت را فیلتر شده نشان می دهد و با یک رفرش دیگر فیلتر نیست. و چند دقیقه بعد تکرار ماجرا. این که چرا بعضی isp ها مشکل ندارند سوال جالبی است که پاسخ آن ترفند های این isp ها است که بعضا پهنای باند را به صورت غیر قانونی خریداری می کنند.
بهترین راهکار صبر کردن است تا کاملا سیستم فیلترینگ جدید نصب شود
این وضعیت تا کی ادامه داره؟ کی درست میشه؟
-
-
September 11th, 2009, 13:32
عجب مشکلات خاصی پیش میادا این که از فیلترینگ باشه نزدیک تره چون چندین isp این مشکل رو دارند
-
-
September 11th, 2009, 14:36
با سلام معلوم نیست اما 20 روز است که این نصب شروع شده است و هر روز ایجاد مشکل می کند تا اینکه این روزها به اوج خودش رسیده است. من یک درخواست از صاحبین سرورها دارم. آن هم این است که کسان دیگری که از سمت مشتریان چنین گزارشی دریافت کرده اند حال آنکه خودشان تجربه کرده اند یا نه اینجا ذکر کنند. تا بدانیم چند شرکت با این مشکل مواجهند.
-
-
September 11th, 2009, 14:42
منم مواجه شدم و الان سایت ها اوکی شد ( دو ساعت تایم اوت )
-