-
September 16th, 2011, 21:50
ساخت سیستم vip
سلام
بنده نیاز به یک سیستم vip دارم که به چنین شکلی کار کنه :
روی سرور دسترسی به بعضی فولدر هارو ( فقط بعضی فولدرها ) محدود کنه طوری که در حالت عادی بازدیدکننده ها فقط بتونن همزمان با دو کانکشن دانلود کنند از اون فولدرها ( بدون محدودیت سرعت )
و در کنار اون یک اسکریپت راحت باشه که توش آی پی بدیم و زمان تعیین کنیم مثلا یک ماه ، و اون آی پی به مدت یک ماه بتونه بدون محدودیت از اون فولدر ها دانلود کنه
این سیستم vip مخصوص یک سایت دانلود است
دوستانی که میتوند چنین سیستم رو اعمال کنند لطفا قیمت رو برام پیغام خصوصی کنند و یا اگر راهی کم هزینه تر هست ممنون میشم بگید
سپاسگذارم
-
-
September 16th, 2011 21:50
# ADS
-
September 16th, 2011, 22:12
پاسخ : ساخت سیستم vip
برای یک سری از اینکار ها روی سرور هم میشه تنظیمات اعمال کرد و نیازی به اسکریپت نیست مثلا تعداد کانکشن های یوزر .
اگر خواستید من در خدمتتون هستم .
-
-
September 16th, 2011, 22:16
با سلام
دوست عزیز دقیقا به همین شیوه میخوام باشه
میتونید عینا چنین شیوه ای رو اعمال کنید ؟ در کنار اون یک سایت برای من بزارید که آی پی وارد کنم و تعداد ماه رو انتخاب کنم
و اون آی پی بتونه بدون محدودیت از سرور دانلود کنه در عرض یک ماه
یا بتونم حذف کنم یا کارهای دیگه
یا حتی یوزر بسازم برای اینکار
در کل پنل کامل باشه
-
-
September 16th, 2011, 22:30
استفاده از آی پی امکان پذیر نیست چونکه بیشتر کاربران از داینامیک آی پی استفاده می کنن و اینطوری نمی تونن دسترسی داشته باشن . روش های خاصی هست که اگر خواستید سیستم رو با اون براتون پیاده می کنم .
-
-
September 16th, 2011, 23:18
خب ظاهرا جناب دادخواه به علت مشغله کاری نمیتونن سفارش قبول کنن
لطفا دوستان دیگه که میتونند کمک کنند بگم
ممنونم
-
تعداد تشکر ها از xtar به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2011, 00:52
عضو انجمن
با گروه وریا صحبت کن، تیم نیرومندی هستند
vooria.com
-
-
September 17th, 2011, 01:37
عضو دائم
با جوملا و کمی هزینه میتونید راه اندازی کنید
نمونه : طراحی وب، طراحي قالب جوملا فارسی
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
September 17th, 2011, 01:52
نیاز به نصب یک ماژول روی اپاچی سرور هست ، برنامه نویسی قسمتی هم که ای پی ها را اضافه و مدیریت کنید نیز جداگانه 
هزینه 250 هزارتومان
-
-
September 17th, 2011, 01:54
تکمیلی :
و این سیستم با ویبولتین ست بشه طوری که افرادی رو که ما میفرستیم در گروه کاربران طلایی بصورت نامحدود بتونن دانلود کنن از سرور
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------

نوشته اصلی توسط
ali2k
نیاز به نصب یک ماژول روی اپاچی سرور هست ، برنامه نویسی قسمتی هم که ای پی ها را اضافه و مدیریت کنید نیز جداگانه

هزینه 250 هزارتومان
اون قسمتی که گفتم با آی پی ست بشه رو صرف نظر کردیم
میخوایم به این صورت باشه :
با ویبولتین ست بشه طوری که افرادی رو که ما میفرستیم در گروه کاربران طلایی بصورت نامحدود بتونن دانلود کنن از سرور
-
-
September 17th, 2011, 02:11
عضو دائم
میتونم واستون انجام بدم برای اطلاع از قیمت و زمان امکانات مورد نیازتون رو با جزئیات توی ایمیل شرح بدین rn4j1m1@gmail.com
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-