دوستان سلام
یه هفته ای رو مسافرت بودم و به مشهد رفته بودم. همتون رو هم دعا کردم!
تو این مدت کار ساپورت مشتریان رو آقای عرب صالحی انجام می دادن که واقعا دستشون درد نکنه. واسه همین بود که به فروم و یاهو نمی اومدم.
مشکلی که بعضی از دوستان دارن اینه که درخواست هاشون رو در جای درست خودش که همون سایت و تیکت دادن هست مطرح نمی کنند و منتظرن بنده تو یاهو آنلاین بشم و اونجا بگن! بعضی از دوستان هم فقط زنگ می زنند و به صورت شفاهی درخواستشون رو مطرح می کنن. مطمئنا این دوستان از پشتیبانی راضی نمی شن چون اصلا قرار نیست از این راه ها پشتیبانی صورت بگیره.
خدا رو شکر در این مدت آقای صالحی تیکت ها و سفارشات رو در کمترین زمان ممکن انجام می دادن و اکثریت کسانی که از سایت واسه پشتیبانی اقدام کردند راضی بودن.
حالا می ریم سراغ درد و دل دوستان!

نقل قول نوشته اصلی توسط cdcenterahmadi نمایش پست ها
ایشون فعلان 100% تایید می شن (چون ما هر که رو تایید کردیم سریع چشم خورد)
ایشون مثل خیلی از دوستان که ازشون سرویس داشتم نیستن تا جایی که امکان داره راهنمایی و کمک می کنند و اگه یک چیز رو بلد نیستن حتما دنبال یادگیریش می رن. این یک نکته مثبت دیگه ایشونه و حتما در آینده موفق تر خواهند بود.
به امید موفقیت برای ایشون و تمامی دوستان عزیز
موفق و پیروز باشید
ممنون از لطفتون!

نقل قول نوشته اصلی توسط amin885 نمایش پست ها
سفارش یک سرور مجازی دارم بعد از سفارش و پرداخت چقدر طول میکشه تحویل بدید؟

پرداخت آنلاین دارید؟
حدود یک ساعت اگه پای ساپورت باشیم
بله، زرین پال

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-secret نمایش پست ها
داداش بیا رو یاهو کارت داریم ><
متاسفانه به دلیل حجم بالای ساپورت مشتریان نمی تونم تو یاهو آنلاین بشم

نقل قول نوشته اصلی توسط cpdtm نمایش پست ها
آقای اسکندری بلکل تا اینجا تایید میشن!!
هم از نظر تکنیکی و سرویس دهی و هم از نظر شخصیتی!!

فقط کاش همینطور ادامه بدن و چشم نخورن
ممنون از شما!

نقل قول نوشته اصلی توسط peymankazemi نمایش پست ها
سلام
هنوز هم فروش ادامه داره
آقا یاهو بیای چند تا سوال دارم .
بله - اما دیگه کم مونده که فروش ویژه تموم شه

نقل قول نوشته اصلی توسط shahintak نمایش پست ها
درود

من ايشون رو بايد كجا پيدا كنم
بهترین جا سایتمون هست که با تیکت زدن می تونید جواب بگیرید
بعد از اون sms بزنید به شمارم جواب می دم

نقل قول نوشته اصلی توسط AfaghData نمایش پست ها
فعلا که چشم خوردن ، ما هم پشیمون شدیم
خیلی دوست داشنیم که شما رو در جمع دوستان ببینیم اما مثل اینکه تقدیر این بود که از پیش ما برید! باقی هزینه شما هم که برگشت داده شد. امیدوارم بازهم ببینیمتون!

نقل قول نوشته اصلی توسط l0rd نمایش پست ها
آره..خیلی هم بد چشم خوردن...گاش یکی بود جواب بده......چند تا سرور میکروتیک ازشون دارم همشون قطع هستن.......هر چی تیکت و زنگ میزنیم انگار نه انگار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب حداقل یه جوابی بدین..........هر چی کاربر داشتم پرید رفت
بعضی اوقات به دلیل خراب کاری بعضی از مشتریان و تنظیمات نادرست سرورشون باعث می شن که شبکه سرور اصلی با اختلال روبرو بشه و تعدادی از سرورها از دسترس خارج بشن. ما به محض اطلاع از موضوع سرور خرابکار رو شناسایی و خاموش می کنیم که این فرایند می تونه از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشه. غیر از شما دوستان بسیار زیادی تیکت و زنگ می زنن که اگه قرار باشه به اونا جواب بدم باید کار اصلی که حل مشکل سرور هست رو بی خیال بشم. ترجیح می دم در آرامش و در کمترین زمان مشکل رو حل کنم بعد جواب مشتریان رو بدم. باز هم به خاطر چنین مشکلاتی ازتون معذرت می خوام. امیدوارم دیگه اتفاق نیوفته

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_mohit1 نمایش پست ها
داداش یه چند دقیقه قطع بود که بعدش زود درست شد
حق با ایشونه :D

همگی موفق باشید!