-
September 14th, 2011, 20:58
مشکل عدم اتصال بعضی از کابرها به nttac
سلامیک چند روزیه دو سه تا کاربر نمیتونن وصل بشن به سرور ,خودم هم team viewer نصب کردم رفتم توی سیستم طرف , ای پی سرور پینگ میده ولی وی پی ان کانکت نمیشه , یعنی حتی به چک کردن یوزر نیم پسورد هم نمیرسه مشکل از چیه؟ای اس پی هاشونم مختلفه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
کسی این مشکلو نداره؟
-
تعداد تشکر ها از hamidwt به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011 20:58
# ADS
-
September 14th, 2011, 21:03
عضو انجمن
پاسخ : مشکل عدم اتصال بعضی از کابرها به nttac

نوشته اصلی توسط
hamidwt
سلامیک چند روزیه دو سه تا کاربر نمیتونن وصل بشن به سرور ,خودم هم team viewer نصب کردم رفتم توی سیستم طرف , ای پی سرور پینگ میده ولی وی پی ان کانکت نمیشه , یعنی حتی به چک کردن یوزر نیم پسورد هم نمیرسه مشکل از چیه؟ای اس پی هاشونم مختلفه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
کسی این مشکلو نداره؟
بله دوست عزیز این مشکل رو خیلی ها دارن! البته نه فقط واسه *** بلکه تو خیلی از چیز ها!
بعضی از ip ها پینش میده! اما اگر آخر ip موقع پینگ گرفت -t رو یزاری میبینی که بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه پینگ کردن تام اوت میده!!!
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از parsreseller به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011, 21:06

نوشته اصلی توسط
parsreseller
بله دوست عزیز این مشکل رو خیلی ها دارن! البته نه فقط واسه *** بلکه تو خیلی از چیز ها!بعضی از ip ها پینش میده! اما اگر آخر ip موقع پینگ گرفت -t رو یزاری میبینی که بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه پینگ کردن تام اوت میده!!!
ممنون دوست عزیزنه اتفاقا من همیشه با t میزنم تایم اوت نبود.اخه مشکل اینه که کسی دیگه ممکنه از همون ای اس پی اینترنت داشته باشه ولی مشکلی نداشته باشه , اینه که عجیبه .جریان چیه سیستم چیزترینگه؟
-
تعداد تشکر ها از hamidwt به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011, 21:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamidwt
ممنون دوست عزیزنه اتفاقا من همیشه با t میزنم تایم اوت نبود.اخه مشکل اینه که کسی دیگه ممکنه از همون ای اس پی اینترنت داشته باشه ولی مشکلی نداشته باشه , اینه که عجیبه .جریان چیه سیستم چیزترینگه؟
والا من هم این مشکل رو دارم اما نه واسه *** با آی اس پی تماس گرفتم! گفت مشکل از طرف مخابرات هست
پارس ریسلر ●● هاست وارز اقتصادی ● هاست وارز پیشرفته ● سرور مجازی ● هاست ارزان قیمت ● هاست حرفه ای
●
شناسه یاهو: pars.reseller
●
آدرس ایمیل : parsreseller@gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازparsreseller به دلیل پست مفید
-
September 15th, 2011, 15:31

نوشته اصلی توسط
hamidwt
---------- post added at 08:58 pm ---------- previous post was at 07:07 pm ----------
کسی این مشکلو نداره؟
اینطور که گویاست پروتکل l2tp لیمیت شده. شما باید تنظیمات rras سرور خودتون رو هم چک کنید ( اگر ویندوز 2003 هست ) که باید در قسمت پورت تعداد رو افزایش بدید
-
تعداد تشکر ها ازAhoora_SS به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 12:22
ممکنه از IP باشه بعضی رنج ip ها مشکل داره
-
تعداد تشکر ها از WorldData.IR به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2011, 13:50
عضو دائم
این مشکل از به چند دلیل ایجاد میشه . 1.نوع کانکشن شما . L2tp تقریبا همه جا جواب میده و کار میکنه 2.فایروال کاربر اجازه نمیده . فایروال خواموش کنید .3 آی اس پی اجازه نمیده . مثلا ایرانسل با pptp اجازه نمیده اما رو l2tp جواب میده . کانکش های l2tp تغریبا همیشه جواب خواهند داد و عمل میکنند . موفق و سربلند باشید . یا حق
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید