-
September 10th, 2011, 18:43
پاسخ : افتتاح حساب پی پال وریفای شده و معتبر + مدارک

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام
من پاسپورت دارم ولی مربوط به ایران هست! یعنی جمهوری اسلامی ایران و ... روش نوشته شده..
حساب pp دارم ولی با مشخصات یکی از آشنایان هست.
می تونم با مشخصات خودم اکانت داشته باشم؟ و اینکه شما چه اطلاعاتی برای خارج کردن از لیمیت ارسال می کنید؟
سلام
بله ، منظور ما هم از پاسپورت همون پاسپورت ایران هست و نه کشور دیگه. با نام خودتون به شرطی که پاسپورت داشته باشید میتونید ولی آدرس رو حتما باید یک آدرس معتبر خارج از کشور داشته باشید و نه آدرس کشورهای مورد تحریم از جمله ایران.
-
-
September 10th, 2011 18:43
# ADS
-
September 10th, 2011, 19:17
جواب این سوال رو ندادید:
و اینکه شما چه اطلاعاتی برای خارج کردن از لیمیت ارسال می کنید؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اگه کسی پاسپورت و آدرس معتبر خارج از کشور داشته باشه چه نیازی هست که بیاد از شما اکانت بگیره؟
-
-
September 10th, 2011, 19:52

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
جواب این سوال رو ندادید:
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اگه کسی پاسپورت و آدرس معتبر خارج از کشور داشته باشه چه نیازی هست که بیاد از شما اکانت بگیره؟
Billing Address که میتونه قبض برق ، آب و تلفن باشه.
بله اگر کسی بتونه یک آدرس معتبر خارج از کشور به همراه Billing Address اون و یک Credit Card با همون آدرس و یک dedi ip و یک photo id داشته باشه میتونه خودش جهت باز کردن حساب اقدام کنه.
-
-
September 10th, 2011, 21:17

نوشته اصلی توسط
StarSoheil
Billing Address که میتونه قبض برق ، آب و تلفن باشه.
بله اگر کسی بتونه یک آدرس معتبر خارج از کشور به همراه Billing Address اون و یک Credit Card با همون آدرس و یک dedi ip و یک photo id داشته باشه میتونه خودش جهت باز کردن حساب اقدام کنه.
سلام
ممنون از پاسختون.
یعنی شما به تعداد کل کاربرانی که خرید می کنند قبض و آدرس متفاوت و معتبر دارید؟
-
-
September 10th, 2011, 23:48

نوشته اصلی توسط
StarSoheil
تفاوت حساب پی پال امارات با مالزی در چیست؟!
در حال حاضر ما اکانت های پی پال را از دو کشور باز می کنیم. یکی امارات و دیگری مالزی. تفاوت این دو کشور در یک چیز است و آن هم ارز بالانس پی پال شماست. برای مثال ارز حساب پی پال امارات به دلار امریکا هست ولی ارز حساب پی پال مالزی به رینگیت هست. خب مسلم هست که اکانت امارات بهتر هستش. چون عمده کار شما در محیط اینترنت با دلار امریکا هست به همین خاطر مثلا اگر ارز بالانس پی پال شما بصورت پیش فرض دلار امریکا باشد دیگر هزینه ای بابت تبدیل ارز نخواهید پرداخت. ولی برای اکانت مالزی ابتدا باید رینگیت به دلار امریکا تبدیل شود که چون Exchange Rate پی پال از بازار بالاتر است در این میان شما مبلغی را باید برای آن پرداخت کنید ، همچنین دلارهایی که دریافت می کنید به رینگیت مالزی در حساب شما ذخیره می شوند.
2. معمولا کار به تلفن نمی کشه ولی اگر بر فرض %1 کشید شما میتونید با اسکایپ با پی پال تماس حاصل کنید و مهم نیست حتما از شماره ای که در اکانت پی پال وارد شده تماس بگیرید. فقط موقع تماس ازتون میپرسن اون شماره چی بوده و شما پاسخ میدین.
3. شما اگر در خارج از کشور توانایی باز کردن حساب بانکی به نام خودتون رو دارید پس نیاز نیست از ما اکانت تهیه کنید ، میتونید خودتون اکانت پی پال رو باز کنید.
در مورد ، مورد دوم یک سوال دارم! تلفنی که در اکانت پی پال ثبت میشه کی پاسخگو هست؟! میدونید که پی پال هر چند وقت یک بار باهاتون تماس میگیره و آخرین تراکنش رو ازتون میپرسه و باهاتون خوش و بش میکنه! این مورد چطور حل شده، مسلما برای هر اکانت تلفن اختصاصی در نظر گرفته نشده ، این همه اکانت که مد نظر برای فروش گرفته با چند عدد تلفن برنامه ریزی کردید؟!
در مورد پاسپورت هم به نظر من نیازی نیست، چون پاسپورت ایرانی در پی پال قابل قبول نیست مگر اینکه شما نشون بدی که در اون کشوری که اکانت باز کردید زندگی میکنید و حداقل گواهینامه لوکال اون کشور یا ای دی کارت شما رو میخواد که نشون بده شما در اون کشور زندگی میکنید و مقیم اونجا هستید! اون وقت اگر خدای نکرده مشکلی بربخوره اکانت نمیتونید پاسپورت ایرانی بفرستید، برای باز کردن اکانت هم دلیلی نمیبینم پاسپورت ارسال بشه ، بر طبق قوانین فقط کپی پاسپورت برای یک سری جاهای خاص مثل دیتاسنتر ها و مراکز مالی مثل بانک ها باید ارسال کرد، در غیر اینصورت برای هر فردی نباید ارسال کرد!البته جسارت نباشه فقط برام کلا سوال بود!
با یک اسکن پاسپورت و کردیت کارت هکی و یک چیز دیگه میشه از هند طلا خرید و...(محض اطلاع دوستان که ارائه کردن پاسپورتشون به هر کسی خیلی عادیه واسشون!حواستون باشه)
در مورد اسکایپ هم که شما بهتر میدونید پی پال کاملا متوجه میشه که شما از اسکایپ تماس گرفتید و علت تماس از پی پال رو ازتون میپرسه!یه جورایی اسکایپ برادر پی پال ه از جیک و پیک هم با خبرند!
در صورتی که راه حلی برای موضوعات مطرح شده دارید خوش حال میشم بدونم!
(ایشون در زمینه پرداخت خیلی کارشون عالیه! سوالات من فقط بیشتر جهت کسب اطلاعات تکمیلی هست در صورتی که من توجیح بشم حتما خودم یک اکانت میخرم)
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2011, 19:43

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام
ممنون از پاسختون.
یعنی شما به تعداد کل کاربرانی که خرید می کنند قبض و آدرس متفاوت و معتبر دارید؟
بله.

نوشته اصلی توسط
itjavani
در مورد ، مورد دوم یک سوال دارم! تلفنی که در اکانت پی پال ثبت میشه کی پاسخگو هست؟! میدونید که پی پال هر چند وقت یک بار باهاتون تماس میگیره و آخرین تراکنش رو ازتون میپرسه و باهاتون خوش و بش میکنه! این مورد چطور حل شده، مسلما برای هر اکانت تلفن اختصاصی در نظر گرفته نشده ، این همه اکانت که مد نظر برای فروش گرفته با چند عدد تلفن برنامه ریزی کردید؟!
در مورد پاسپورت هم به نظر من نیازی نیست، چون پاسپورت ایرانی در پی پال قابل قبول نیست مگر اینکه شما نشون بدی که در اون کشوری که اکانت باز کردید زندگی میکنید و حداقل گواهینامه لوکال اون کشور یا ای دی کارت شما رو میخواد که نشون بده شما در اون کشور زندگی میکنید و مقیم اونجا هستید! اون وقت اگر خدای نکرده مشکلی بربخوره اکانت نمیتونید پاسپورت ایرانی بفرستید، برای باز کردن اکانت هم دلیلی نمیبینم پاسپورت ارسال بشه ، بر طبق قوانین فقط کپی پاسپورت برای یک سری جاهای خاص مثل دیتاسنتر ها و مراکز مالی مثل بانک ها باید ارسال کرد، در غیر اینصورت برای هر فردی نباید ارسال کرد!البته جسارت نباشه فقط برام کلا سوال بود!
با یک اسکن پاسپورت و کردیت کارت هکی و یک چیز دیگه میشه از هند طلا خرید و...(محض اطلاع دوستان که ارائه کردن پاسپورتشون به هر کسی خیلی عادیه واسشون!حواستون باشه)
در مورد اسکایپ هم که شما بهتر میدونید پی پال کاملا متوجه میشه که شما از اسکایپ تماس گرفتید و علت تماس از پی پال رو ازتون میپرسه!یه جورایی اسکایپ برادر پی پال ه از جیک و پیک هم با خبرند!
(ایشون در زمینه پرداخت خیلی کارشون عالیه! سوالات من فقط بیشتر جهت کسب اطلاعات تکمیلی هست در صورتی که من توجیح بشم حتما خودم یک اکانت میخرم)
والا بنده اولین باره دارم چنین چیزی رو از شما میشنوم. توی این چند سال حتی یکبار هم چنین چیزی سابقه نداشته. تلفن هایی که وارد میشه وجود خارجی نداره اما اگر کسی بخواد میتونیم براش سیم کارت مالزی رو بگیریم ولی خرجش بالا میره. چون علاوه بر هزینه سیم کارت باید یک اکانت اسکایپ هم تهیه بشه و شماره تلفن با اسکایپ ست بشه.
در رابطه با پاسپورت هم همین طور. در کل من پیشنهاد میکنم تا زمانی که از چیزی اطلاعی ندارید با اطمینان اون رو بیان نکنید چون موجب گمراهی بقیه خواهد شد. همون طور که در پست اول تاپیک ذکر کردم اگر دقت کنید گفتم پی پال با ایرانی مشکل نداره بلکه با ایران مشکل داره. پس پاسپورت ایران برای Photo ID اوکی هست. اگر بر فرض %1 اون رو قبول نکرد میتونیم یک Photo ID مربوط به امارات یا مالزی در اختیار اون شخص قرار بدیم.
در رابطه با اینکه اسکن پاسپورت افراد رو می گیریم به این دلیل هست که مشخصات کامل افراد از نام گرفته تا سال تولد در پاسپورت قید شده و اینها باید بطور دقیق در اکانت وارد بشه ، اگر یک میم یا واو کم و زیاد بشه ایجاد مشکل میکنه. ( ما هم هر کسی نیستیم ، فکر میکنم به اندازه کافی بین دوستان شناخته شده باشیم که به ما اعتماد داشته باشند ولی اگر شما راجب شخص خودتون این نظر رو دارین اون بحث دیگه هست. )
در رابطه با اسکایپ هم پی پال هیچ گونه مشکلی با این قضیه نداره که شما به جای شماره ای که در اکانت وارد کردین از طریق اسکایپ تماس بگیرید. فقط تنها چیزی که ابتدای کار از شما پرسیده میشه یک شماره امنیتی هست که همون لحظه در اکانت بهتون داده میشه و اون شماره تلفنی که در اکانت وارد شده.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از StarSoheil به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2011, 01:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aghdaee
سلام
دوستان کسی تایید میکنه ایشون رو؟
من 4 ساله باهاش کار می کنم و یه بار هم مشکلی در پرداخت ها نداشته و شدیدا تایید میشه
تو pt چندین ساله در همین زمینه فعالیت می کنه و تا اونجا که من یادمه کسی ازش ناراضی نبوده
تقریبا 20 روز پیش پی پال مالزی واسم باز کرده و چندین تراکنش باهاش انجام دادم (در کل بیش از 500 دلار ) و تا الان مشکلی به وجود نیومده
خوشبختانه دانش و تجربه کافی در زمینه پی پال دارند که اگر مشکلی به وجود اومد چیکار کنه
-
تعداد تشکر ها ازMihanNet به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2011, 02:46

نوشته اصلی توسط
itjavani
منم الان امارت هستم و سه سالی هست پی پل دارم تا حالا یه بار هم زنگ نزدن و خوش و بش نکردن!! نمیدونم شما اینو از کی شنیدین.
-
-
September 13th, 2011, 02:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mihannet
من 4 ساله باهاش کار می کنم و یه بار هم مشکلی در پرداخت ها نداشته و شدیدا تایید میشه
تو pt چندین ساله در همین زمینه فعالیت می کنه و تا اونجا که من یادمه کسی ازش ناراضی نبوده
تقریبا 20 روز پیش پی پال مالزی واسم باز کرده و چندین تراکنش باهاش انجام دادم (در کل بیش از 500 دلار ) و تا الان مشکلی به وجود نیومده
خوشبختانه دانش و تجربه کافی در زمینه پی پال دارند که اگر مشکلی به وجود اومد چیکار کنه
لطفا آدرس صفحه pt رو لطف کنید.
-
-
September 13th, 2011, 22:17

نوشته اصلی توسط
fanoos
منم الان امارت هستم و سه سالی هست پی پل دارم تا حالا یه بار هم زنگ نزدن و خوش و بش نکردن!! نمیدونم شما اینو از کی شنیدین.
نمیدونم شما روزی یکبار تراکنش دارید یا سالی یکبار؟!
ولی اگر یک روز 10-15تا تراکنش 100 دلاری پشت سر هم بزنی پی پال بهتون زنگ میزنه! برای شما که امارات اکانت داری پی پال از دفتر لوگزامبورگ که مسئولیت بخش خاورمیانه رو داره تماس میگیره!( یکبار امتحان ضرر نداره )
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید