من از دیشب نمیتونم وارد ssh بشم، بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارن؟
من از دیشب نمیتونم وارد ssh بشم، بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارن؟
متاسفانه از حدود ساعت 11 صبح امروز به این مشکل برخورد کردیم. اس اس اچ روی تمام پورت ها به طریقی بسته شده. ظاهرا سرور های داخل کشور مشکلی ندارن. به نظر میاد مشکل به صورت سراسری هست و روی همه isp ها وجود داره
سلام
ما مشکلی نداشتیم و امروز خودم شخصاً داشتم استفاده می کردم
بهتر هست برنامه هایی مثل پاتی یا ... را از محیط ریموت سرور اجرا کنید , بدون مشکل و ترس از قطع شدن ارتباط شما با اینترنت
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من و چند تا از دوستام همین مشکلو دارن
مشکل ما دیشب حدود ساعت 8 - 9 برطرف شد. کسی خبر بیشتری از این موضوع نداره ؟
سلامرحمان جان امروز همه یوزر های من مشکل داشتن
پس ما خوش شانس بودیم که قطعی نداشتیم
چون دیروز خودم بعد از نصب سی پنل , داشتم برای یک کاربر سرور کانفیگ میکردم که تمام مدت ssh متصل بود
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
SSh رو ميشه يه كارش كرد ولي Https رو چي كار كنيم، الان حدودا 15 روزه از بيشتر سرور هاي خارج ايران امكان اتصال به هيچ كدوم بانك ها وجود نداره كلا فروش ما كه 0 شد
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
راه حلي وجود داره ؟
من هم مشکلی ندارم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مشکلی با ssh ما هم نداریم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)