نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: نیاز به گیم سرور در داخل ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amirlord آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,304
    تشکر تشکر شده 
    2,008
    تشکر شده در
    1,149 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به گیم سرور در داخل ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط anti نمایش پست ها
    شما گفتی منم گفتم . اینجا التماس کسی رو که نکردم که اینجوری صحبت میکنید , گفتم کی میتونه ارائه بده !! در ضمن گفتم اگه پایین تر هم بود ایرادی نداره و در ضمن 100 مگ هم پورتش هست نمیدونم شما چرا فکر کردی 1 مگ بیشتر نیست
    دوست عزیز من اینجوری جواب شمارو بدم تا قانع بشی که نشدید . بنده چند ساله که روی سرور های ایران کار میکنم و میدونم دیتاسنتر های ایران چه خبره .... ! اگر منظورتون سوییچ پورت هست . سرور ما پورتش یک گیگابیت اختصاصی هست ولی آپلینک با سوییچ تفاوت داره . خوب اگر میخواید چند روز صبر کنید تا سرور جدید ران بشه و بتونیم بهتون سرور مجازی ارائه بدیم . میتونم بپرسم چه گیمی میخواید ران کنید روی سرور ؟؟
    نکته : اگر سروری پیدا کردید که آپلینکش 100 مگ بود من حدود 10 کیس میخوام اونجا کولو کنم به منم اطلاع بدید
    نکته دیگر : کل پورت دیتاسنتر تبیان 100 مگابیت . افرانت حدود 12 گیگابیت . پارس آنلاین زیر 5 گیگابیت . با این اوصاف هنوز فکر میکنید میان به یک سرور 100 مگ پورت بدن ؟؟؟ ( اگر نخواستید هم از ما سرویس بگیرید لطفا بازم به توصیه های بنده گوش کنید ، چون خیلیا فکر میکنند پورت و آپتایم سرور های ایران با دیگر کشور ها مثل امریکا زمین تا آسمان فرق میکنه . بازم اگر ناراحت شدید من عذر میخوام

2. تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)