نوشته اصلی توسط 
itjavani

در مورد ، مورد دوم یک سوال دارم! تلفنی که در اکانت پی پال ثبت میشه کی پاسخگو هست؟! میدونید که پی پال هر چند وقت یک بار باهاتون تماس میگیره و آخرین تراکنش رو ازتون میپرسه و باهاتون خوش و بش میکنه! این مورد چطور حل شده، مسلما برای هر اکانت تلفن اختصاصی در نظر گرفته نشده ، این همه اکانت که مد نظر برای فروش گرفته با چند عدد تلفن برنامه ریزی کردید؟!
در مورد پاسپورت هم به نظر من نیازی نیست، چون پاسپورت ایرانی در پی پال قابل قبول نیست مگر اینکه شما نشون بدی که در اون کشوری که اکانت باز کردید زندگی میکنید و حداقل گواهینامه لوکال اون کشور یا ای دی کارت شما رو میخواد که نشون بده شما در اون کشور زندگی میکنید و مقیم اونجا هستید! اون وقت اگر خدای نکرده مشکلی بربخوره اکانت نمیتونید پاسپورت ایرانی بفرستید، برای باز کردن اکانت هم دلیلی نمیبینم پاسپورت ارسال بشه ، بر طبق قوانین فقط کپی پاسپورت برای یک سری جاهای خاص مثل دیتاسنتر ها و مراکز مالی مثل بانک ها باید ارسال کرد، در غیر اینصورت برای هر فردی نباید ارسال کرد!البته جسارت نباشه فقط برام کلا سوال بود!
با یک اسکن پاسپورت و کردیت کارت هکی و یک چیز دیگه میشه از هند طلا خرید و...(محض اطلاع دوستان که ارائه کردن پاسپورتشون به هر کسی خیلی عادیه واسشون!حواستون باشه)
در مورد اسکایپ هم که شما بهتر میدونید پی پال کاملا متوجه میشه که شما از اسکایپ تماس گرفتید و علت تماس از پی پال رو ازتون میپرسه!یه جورایی اسکایپ برادر پی پال ه از جیک و پیک هم با خبرند!
در صورتی که راه حلی برای موضوعات مطرح شده دارید خوش حال میشم بدونم!
(ایشون در زمینه پرداخت خیلی کارشون عالیه! سوالات من فقط بیشتر جهت کسب اطلاعات تکمیلی هست در صورتی که من توجیح بشم حتما خودم یک اکانت میخرم)