این طرفی که من میشناسم حالا حالا ها دست ور نمیداره یکی از سایتهای دوستان رو حدود دو هفته است میبره زیر دی داس ولکن هم نیست
دوستان لطفا به جای این حرفا راهنمایی کنید چه سروری و با چه منابعی نیازه که زیر این حملات کم نیاره
این طرفی که من میشناسم حالا حالا ها دست ور نمیداره یکی از سایتهای دوستان رو حدود دو هفته است میبره زیر دی داس ولکن هم نیست
دوستان لطفا به جای این حرفا راهنمایی کنید چه سروری و با چه منابعی نیازه که زیر این حملات کم نیاره
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
لول . قبل از این که بترکونه باید بلاک میکردید ! اون میزبان هاستینگ مگه مانیتورینگ نداره ؟ مگه به سرور دسترسی نداره !؟ با یه bash script ساده ( اگه سرور لینوکس باشه ) میتونست بفهمه از چه ip یا چه رنج 'ی دارن اتک میکنن . با حداقل امکانات ( iptables ) میشد بلاکش کرد !
csf را کانفیگ نکردید که بعد از نصب دیگه ساییتون بالا نمیاد
سرچ کنید در انجمن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سایتتون رو منتقل کنید روی هاست دی ال و خیالتون حداقل از حملات دی داس راحت باشه
در ضمن چرا مثلا اون آقای دی داس زن رو add کردی ؟
بهتره با چنین افرادی اصلا صحبت نکنی و اگر تهدیدت کردن جواب ندی
برو یک هاستینگ درست و حسابی و بیخیال این کارها بشو
شما نیاز به کانفیگ حرفه ای توسط یک هکر دارید که تمام راه هارو ببنده...
پیشنهاد من این هستش که سرور ویندوز بگیرید و php رو روی IIS 7.5 بیارید بالا...
attack کردن از طریق باگ های dll در ویندوز و over flow کردن کار هر کس نیستش.در عین حال اگر نیاز داشتید واسه تست امنیتتون به سرورتون حمله میکنم
سرور با چه رم و پورتی کافیه واسم ؟
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
وقتی آی دی توی سایت همه ادد میکنن توجه نکردم کیه بعد ادد کردن که گفت سلام تازه فهمیدم جوابشو ندادم پیام داد که مثل خیلی از سایتها باید پول بدی که down نشی هیچ جوابی هم بهش ندادم ignor کردم بعد نیم ساعت شروع کرد
<br><br>به نظرم سرور گرفتن برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارن ، مثل خودم اشتباه بزرگی هست. <br>چون وضعیت بهتر که نمیشه بدتر میشه! <br>
شما ایمیل بزن بهت جواب میده
من irwebnews.com روی آواسرور میزبانی میکردم یه حمله دی داس زدن منو به بهانه استفاده بیش از حد از منابع سرور انداختن بیرون تازه 4 روز هم بود هاست گرفته بودم
رفتم هاست دی ال الان راحت بدون دردسر
هاست دی ال هم نرفتی برو یه جا باسابقه
اگر حرفه ای نیستی هم سرور اصلا نخر چون هیچ فایده ای برات نداره بدتر درگیر میشی. برای سرور گرفتن باید اصول شبکه ، نصب انواع برنامه های سرور و امنیت سرور و بهینه سازی سرور رو بلد باشی و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)