چند نفر دیگه قراره بگن سی پنل و حرف بقیه رو تکرار کنن؟ 2-3 نفر گفتن کافیه دیگه![]()
چند نفر دیگه قراره بگن سی پنل و حرف بقیه رو تکرار کنن؟ 2-3 نفر گفتن کافیه دیگه![]()
معلومه دوست من که Cpanel بهتره..
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
حالات امكانات سي پنل و دايراكت ادمين و ميگفتين خوب بود چه فرق هايي با هم دارند شما كه حرفه اي هستيد به چه دليل از دايركت ادمين خوشتون نمياد چرا سي پنل ؟؟
اونهایی که میگن سی پانل همشون کاربر هستند نه مدیر سرور اگر مدیر سرور بودید می گفتید دایرکت ادمین . کی گفته دایرکت ادمین امکانات کمتری داره؟ من تعصبی رو دایرکت ادمین ندارم خودم هم از سی پانل استفاده می کنم ولی دایرکت ادمین امکاناتی داره که سی پانل نداره سی پانل فقط به قشنگیش تو ایران مد شده فقط همین .
برا استفاد شخصی دایرکت ادمین اما برای هاستینگ cpanel
براي هاستين cpanel بهتره ولي اگه واسه هاست دانلود ميخواي دايركت ادمين خيلي بهتره كار باهاشم اسونه
به به دوستان عزيز چراشو نگفتين من خودم سي پنل استفاده ميكنم و از دايركت خوشم نمياد
اما وقتي توي همچين انجمني ميگن دايركت ادمين خوبه يا سي پنله بهتره يكم حرفه اي تر پاسخ بدين لااقل تفاوت اين دو تا رو بگين وگرنه سي پنل خيلي زيباتر هست همه به اين موضوع انگار اشاره كردن
سی پنل یه easy apache داره که همینش به کل دایرکت ادمین میرزه.
دایرکت ادمین هم پنل خوبیه ولی هیچوقت از لحاظ قدرت و امکاناتی که برای مدیر سرور داره به پای سی پنل نمیرسه.
سی پنل رو می پسندم به دلایل زیر :
اطلاعات بیشتری از سرور در اختیار ما قرار میده.
سایر امکاناتش بیشتر و بهتره
کد نویسیش همیشه بهترین بوده و جدیدا هم که ajax شده
...
اما از نظر اقصادی دایرکت ادمین بهتره و به کار شخصی بیشتر میاد
از لحاظ امنیت کدوم بهتره؟دایرکت یا سی پنل؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)