-
September 8th, 2011, 12:38
پاسخ : افتتاح حساب پی پال وریفای شده و معتبر + مدارک

نوشته اصلی توسط
mohsen1
سلام.
ممنون از خدماتتون .
در صورتی که برای تایید اکانت یا تایید پرداخت نیاز به تماس از سمت پی پال باشه می تونید کمکی کنید؟
سلام
ما اكانت را وريفاى شده و با انجام دو پرداخت دريافت و ارسال مانى جهت اطمينان كامل از كاركرد اكانت به مشترى تحويل ميديم. جداى از اينها مدارك كامل هم تحويلتون داده ميشه كه اگر زمانى اكانت ليميت شد بدون نياز به ما بتونيد به راحتى اكانت رو از ليميت خارج كنيد٠

نوشته اصلی توسط
web2
سلام
حداکثر شارژ و اینکه برای شارژ می تونیم روی خودتون حساب باز کنیم ؟
شما تا زمانى كه در بالانس اكانت دلار داشته باشيد هيچ گونه ليميتى نخواهيد داشت٠ براى تهيه دلار هم بله ميتونيد از طريق ما يا ساير فروشندگان معتبر دلار كه شناخته شده باشند تهيه كنيد
-
-
September 8th, 2011 12:38
# ADS
-
September 8th, 2011, 14:12
عضو انجمن
مشکل اینجاست که پرداخت آنلاین ندارید
یه سوال هم دارم اینکه چطور شارژ میشه کرد ؟
با تشکر
-
-
September 8th, 2011, 15:11
عضو انجمن
جناب لطفا به سوال بنده در صفحه یک نیز پاسخ بدید.
-
-
September 8th, 2011, 20:30

نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده از دو کشور ویزا کارت دارم.
چطور میتونم با ویزا کارت خودم وریفای کنم؟
هزینه چقدر خواهد بود؟
تمام موارد مربوط به اکانت رو خودمون فراهم می کنیم از اضافه کردن ویزا به حساب گرفته تا ... به همین خاطر شما اگر میخواین باید یک اکانت کامل خریداری کنید.

نوشته اصلی توسط
saeidj
دوست گرامی چطوری بدون حساب اکانت پی پال میسازید؟ اگر هم با حساب هست چطور حساب باز می کنید تو کشور های دیگه با ویزا به سختی حساب باز می کنند چه برسته بدون ویزا. خواهش می کنم بیشتر توضیح بدید
اکانت پی پال به دو طریق وریفای میشه. یکی با استفاده از اتصال به حساب بانکی و دیگری با اتصال به ویزا یا مستر کارت که ما از روش دوم با اضافه کردن یک vcc با همان نام و مشخصات مربوط به اکانت حساب رو وریفای می کنیم.
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

نوشته اصلی توسط
irmpmn
مشکل اینجاست که پرداخت آنلاین ندارید
یه سوال هم دارم اینکه چطور شارژ میشه کرد ؟
با تشکر
در رابطه با قسمت اول متوجه منظورتون نشدم که پرداخت آنلاین چه ارتباطی به این قضیه داره.
شما میتوانید دلارتون رو از خود ما یا سایر فروشندگان معتبر دلار تهیه کنید.
-
-
September 8th, 2011, 21:42
ایشون کاملا تایید میشه.
تا حالا بیش از 15000 دلار از طریق پی پال و ویزا کارت برام واریز کردند.
موفق باشید
-
-
September 9th, 2011, 15:36
ایشون کارشون عالیه!
من هم خودم باهشون آشنا هستم و هم دوست هام همه از ایشون خرید کردن و راضی بودن
3 تا سوال!
اول اینکه تفاوت پی پل در امارات و مالزی چیه؟
دوم اینکه اگه لیمیت بشه و یه موقع به تلفنی چیزی نیاز داشته باشه که بخواد یه نفر مستقیم باهاشون صحبت کنه تکلیف چیه؟
و سوم اینکه این حسابارو می تونیم به ویزا کارت یا مستر کارت خودمون وصل کنیم؟ یعنی به یه حساب وصلش کنیم که مال خودمونه؟
ممنون سهیل جان
-
-
September 10th, 2011, 12:13

نوشته اصلی توسط
aryav2002
ایشون کارشون عالیه!
من هم خودم باهشون آشنا هستم و هم دوست هام همه از ایشون خرید کردن و راضی بودن
3 تا سوال!
اول اینکه تفاوت پی پل در امارات و مالزی چیه؟
دوم اینکه اگه لیمیت بشه و یه موقع به تلفنی چیزی نیاز داشته باشه که بخواد یه نفر مستقیم باهاشون صحبت کنه تکلیف چیه؟
و سوم اینکه این حسابارو می تونیم به ویزا کارت یا مستر کارت خودمون وصل کنیم؟ یعنی به یه حساب وصلش کنیم که مال خودمونه؟
ممنون سهیل جان
تفاوت حساب پی پال امارات با مالزی در چیست؟!
در حال حاضر ما اکانت های پی پال را از دو کشور باز می کنیم. یکی امارات و دیگری مالزی. تفاوت این دو کشور در یک چیز است و آن هم ارز بالانس پی پال شماست. برای مثال ارز حساب پی پال امارات به دلار امریکا هست ولی ارز حساب پی پال مالزی به رینگیت هست. خب مسلم هست که اکانت امارات بهتر هستش. چون عمده کار شما در محیط اینترنت با دلار امریکا هست به همین خاطر مثلا اگر ارز بالانس پی پال شما بصورت پیش فرض دلار امریکا باشد دیگر هزینه ای بابت تبدیل ارز نخواهید پرداخت. ولی برای اکانت مالزی ابتدا باید رینگیت به دلار امریکا تبدیل شود که چون Exchange Rate پی پال از بازار بالاتر است در این میان شما مبلغی را باید برای آن پرداخت کنید ، همچنین دلارهایی که دریافت می کنید به رینگیت مالزی در حساب شما ذخیره می شوند.
2. معمولا کار به تلفن نمی کشه ولی اگر بر فرض %1 کشید شما میتونید با اسکایپ با پی پال تماس حاصل کنید و مهم نیست حتما از شماره ای که در اکانت پی پال وارد شده تماس بگیرید. فقط موقع تماس ازتون میپرسن اون شماره چی بوده و شما پاسخ میدین.
3. شما اگر در خارج از کشور توانایی باز کردن حساب بانکی به نام خودتون رو دارید پس نیاز نیست از ما اکانت تهیه کنید ، میتونید خودتون اکانت پی پال رو باز کنید.
-
-
September 10th, 2011, 13:33
عضو انجمن
سلام
برای هر نفر یک حساب جدا افتتاح میشه وبا اون حساب اکانت پی پال را وریفای می کنید یا با یک حساب همه را وریفای می کنید؟
نرخ الان دلار؟
در صورت خرید دلار حدود 600 تخفیف هم میدید؟
باتشکر
-
-
September 10th, 2011, 15:31

نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
برای هر نفر یک حساب جدا افتتاح میشه وبا اون حساب اکانت پی پال را وریفای می کنید یا با یک حساب همه را وریفای می کنید؟
نرخ الان دلار؟
در صورت خرید دلار حدود 600 تخفیف هم میدید؟
باتشکر
سلام
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم فقط میتونم این رو بگم که تمامی موارد از اکانت پی پال گرفته تا جزئیات کارت اعتباری و آدرس هر اکانت یکتا هست.
متاسفانه برای خریدهای کمتر از 5000 دلار تخفیف نداریم. نرخ روز دلار رو هم با مراجعه به سایت payment24.ir میتونید مشاهده کنید.
-
-
September 10th, 2011, 17:01
سلام
من پاسپورت دارم ولی مربوط به ایران هست! یعنی جمهوری اسلامی ایران و ... روش نوشته شده..
حساب pp دارم ولی با مشخصات یکی از آشنایان هست.
می تونم با مشخصات خودم اکانت داشته باشم؟ و اینکه شما چه اطلاعاتی برای خارج کردن از لیمیت ارسال می کنید؟
-