اول از همه جناب هوشیار بنده جسارت رد کردن حرف های شما رو ندارم چون واقعا با کار تک و کیفیت بی همتا در این چند ماه بنده رو شگفت زده کردید که نشان از مدیریت بالا و اطلاعات فنی و دقیق شما داره اما یکم حق بدید و دقت داشته باشید که حرف های بنده از این جهت هست که:
خوب خود شما از کلمه زیبای (قارچ های خودرو) استفاده کردید بدین معنا که آفر های شگفت انگیز پایداری ندارهاگر ملاک شما در خرید پهنای باند بالاست که 50 مگ را میشه سالیانه 10 تومان هم خرید
تو گوگل سرچ کنید تعداد این قارچ های خود رو زیاده و با قیمت هایی عجیب و غریب بهتون هاست تقدیم میکنن
پس حتی اگر 50مگ هاست با تمامی امکانات نامحدود تهیه کنید با کوچکترین فشاری سرور دان خواهد شد یا مسائل این چنین
اما منظور بنده از این حرف اینه که هر کسی با تهیه یک وی پی اس معمولی که قطعی نداشته باشه میتونه سرویس هاستینگ بفروشه
خوب به طور حتم وی پی اس ساده توانایی فشار رو نداره
فشار روی سرویس هم به طور قانونی بازدیدکننده هست.یعنی هر چه بازدید بالاتر و اسکریپت مورد نظر Optimize نشده باشه فشار بیشتره
و بازدید کننده مستقیم از پهنای باند تغذیه می کنه خوب حالا نتیجه گیری:
دوستانی که بازدید و استفاده ای ندارند معمولا هاستینگ های شخصی تهیه می کنند که نهایت مصرف یک صدم یک سرور هم نیست
اما هاستینگ حرفه ای برای دوستانی کاربرد داره که دارای بازدید بالا هستند و به عبارتی فشار وارده به سرور از طرف اونا بالاست
حالا به نظر شما 2گیگابایت پهنای باند در ماه بدون هیچ فشاری روی سرور (بدون اتصال به بانک اطلاعاتی و ... منظور فقط لود شدن فایل هست) پاسخگوی چند کاربر در ماه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هر کاربر ثابت در روز 1مگابایت از پهنای باند سایت رو مصرف کنه در ماه فقط 2000 کاربر با سهمیه 1مگابایت میتونن از سایت استفاده کنند
در صورتی که سایت هایی که نیاز به سرویس حرفه ای دارند نه ماهانه بلکه روزانه بازدیدی بالغ بر 20,000 دارند
پس علاوه بر مدیریت منطقی بر منابع سرور کسی می تونه ادعای ارائه سرویس حرفه ای داشته باشه که پاسخگوی یک وب مستر موفق باشه
2گیگابایت پهنای باند در ماه هیچ فشاری روی هیچ سروری نمیاره در نتیجه کیفیت به هیچ عنوان مشخص نخواهد بودهمیشه برای کیفیت یک کار ارزش قائل بشیم و کمیت را فدای کیفیت نکنیم
ضمن این که برداشت شما از این حرف اینه که هرچه کمیت بالاتر کیفیت بیشتر!!!!
متاستفانه اکثر ما ایرانی ها این تفکر رو داریم که هرچه گران بخریم کیفیت بیشتر خواهد بود!!!
مشکلی نیست من به شما با مدیریت منطقی 50مگ هاست با 2گیگ پهنای باند ماهانه 20هزارتومان تقدیم می کنم کیفیت هم 100% تضمین می کنم (به قول دوستان سرور حرفه ای که هیچ سرور فوق حرفه ای ارائه می کنم)
خوب به نظرت شما با 2گیگ میتونید فشاری روی سرویس بیارید؟؟؟ بر فرض مثال فشاری هم در کار باشه پهنا تموم میشه و اکانت بسته!!!
پس اگر فکر کنیم تنها چیزی که در این پکیج مشاهده میشه یک سرور حرفه ای نیست بلکه یک سود حرفه ای است
ایشون سرور ابر قدرت یا مدیریت منطقی روی سرور نکردن که شما میفرمایید حرفه ای به چنین چیزی تلقی میشه
ایشون پکیجی ارائه دادن که روی معمولی ترین سرور دنیا هم فشاری نمیاره و با اسم حرفه ای دارن ماهی خداد تومان پول دریاف می کنند
به نظر شما اگر همین اسکریپ مورد نظرمون رو روی وی پی اس شما با 256 مگ رم ران کنیم کیفیت معقولی داشته باشیم؟کولکسو 256 مگابایت نیاز دارید
من در تاپیک شما هم در ارتباط با پکیج VDS2 که با تخفیف عرض کردید 18تومان صحبت کردم اما دیدم صرفه اقتصادی برای کاری که مد نظر هست نداره
من اطلاعات و مدیریت شما رو بینهایت قبول دارم به نظرتون با 256مگ رم روی سرور مجازی شما کیفیت مطلوب به دست میاد؟