سلامایشون بدجوری تایید میشن :دی
من از یک نرم افزار تحت وب خاص استفاده می کنم که پینگ توی این نرم افزار خیلی اهمیت داره و این نرم افزار حتی به یک تایم اوت کوچک هم حساس هست
سرورهای ایشون تنها سروری بوده که پینگ این نرم افزار رو روی 14 قرار میده و در طول 1ماه حتی یکبار هم تایم اوت نخورده
بیش از 20 سرویس دهنده وی پی اس رو تست کردم به جرات این دوست عزیز بهترین بوده تا الان
اما یک مشکل کوچیک بنده با جناب هوشیار مشتری مداری افتضاحی بوده که در ماه اول دیدم
فقط 10 ساعت از تمدید مبلغ سرور بنده گذشته بود که سرویس رو حذف کردند
تا این حد پولکی نباشید جناب هوشیار خوب نیست :دی
اول تشکر از شما و بعد یک نکته در مورد پولکی بودن که ذکر کردید :
ما هیچ چیزی را خلاف قوانین سایتمون انجام نمی دیم برای همین در سایت یک راهنمای خرید ایجاد کردیم که کاربر قوانین را ابتدا مشاهده کنه و بعد اقدام به خرید کنه
در قوانین سایت نیز اینطوری آمده :
حتی به کاربران هم گفتیم که کسانی که مشکل پرداخت دارن و در زمان سررسید فاکتور نمی تونن پرداخت انجام بدن 2 روز قبل از سررسید فاکتور به ما اطلاع بدن تا سرویس غیرفعال نشه:~:. تمدید سرورهای مجازی .:~:. در زمان سررسید سرویس های از 7 روز قبل برای کاربران هر روز ایمیل ارسال می شود و کاربرانی که تمایل به تمدید سرویس خود را دارند باید 24 ساعت قبل از زمان سرسید فاکتور ماه آینده هزینه را به حسابهای شرکت واریز نمایند
سرویس هایی که در زمان اعلام شده پرداخت نشود در زمان سررسید فاکتور غیرفعال شده و 24 ساعت بعد در صورت عدم تمدید به صورت کامل از روی سرور اصلی حذف خواهند شد
باز هم اگر کوتاهی از طرف من یا پشتیبانی وارزهاست بوده عذرخواهی میکنم
بله شما اگر سه سفارش فعال داشته باشید , سفارش چهارم شامل تخفیف خواهد شددر مورد این هم من تا حالا ندیده بودم و برای شما 3تا مشتری آوردم که سرویس خودم شد سرویس چهارم
یعنی بنده که از شما 4سرویس خرید کردم شامل تخفیف 14درصد باید میشدم که کسی اطلاعی نداد :دی
از ماه بعد جبران میشه :دی
در مورد نال بودن اسکریپت شما مشکلی نیست و می تونید نصب و راه اندازی کنیددر ضمن جناب هوشیار بنده می خوام یک اسکریپ نال شده که روی هاست های اشتراکی فشار وحشتناکی میاره نصب کنم
و نمیخوام هزینه ای بشتر از ماهی 10هزار تومان انجام بشه
با احتساب تخفیفی که از الان روی پنل بنده لحاظ میشه پلن vds 2 رو میشه برای این کار انتخاب کرد؟
این اسکریپت یک دیتابیس لازم داره و حتما می خوام دامین روی سرویس باشه
چیزهایی در مورد iis و xamp اگر اشتباه نکنم شنیدم
با توجه به این که این اسکریپ نال هست و optimize نشده روی این دو سیستم مشکلی نخواهد داشت؟
و آخر این که زحمت نصب و راه اندازی هم طبق معمول رایگان انجام میدید؟ :دی
پنل vds 2 که سفارش بدید با احتساب 14% تخفیف حدود 18920 خواهد شد که برای شما 18000 تومان محاسبه خواهیم کرد (( قیمت اصلی 22 تومان ))
مثل همیشه مواردی مانند نصب iis و ... که در پست اول اعلام کردیم رایگان انجام میشه , مگر اینکه کانفیگ خاصی مد نظر شما باشه
تشکر آرمین جانتایید میشه...!
سوالی بود در خدمتم هستم
موفق باشید