-
September 5th, 2011, 19:02
عضو دائم
سوال و راهنمایی در مورد کولو کردن 3 سرور
سلام
به دلایلی تصمیم گرفتیم که سه سرور در سه دیتاسنتر خوب و معتبر کولو کنیم
تصمیم تازه دیروز گرفته شده و من هم جهت راهنمایی از اساتید تاپیک ایجاد کردم تا به اطلاعات خودم در این مورد اضافه کنم و سوالاتی که در ذهن دارم در این رابطه را به کمک دوستان به پاسخ درست برسونم
1 - این کشورها به ترتیب در اولیت هستن : آمریکا , سوئیس , روسیه , هلند , آلمان , فرانسه
خوب حالا به نظر شما ابتدا برای کدام کشورها اقدام کنیم ؟؟
2 - آیا همه دیتاسنتر ها این مورد را انجام میدن ؟؟
به عنوان مثال از سوئیس که در حال حاضر سرویس ارائه میکنیم خیلی راضی هستیم , آیا کسی اطلاعی داره که equinix این مورد را انجام میده یا خیر ؟؟
3 - اگر در بین این کشورها اعلام شده دیتاسنترهای خوبی میشناسید که این تقاضا را با هزینه مناسب انجام میدن , ممنون میشم معرفی کنید
4 - هزینه یک سرور با حدود 30 گیگ رم و 2 پردازنده و ... به صورت متوسط چقدر خواهد بود ؟؟
5 - هزینه ای که دیتاسنتر برای برق , پهنای باند و ... دریافت میکنه به چه صورت هست ؟؟
در یکی از تاپیک های انجمن که در مورد همین موضوع داشتم جستجو می کردم , اگر اشتباه نکنم نوین سرور عزیز فرموده بودن که در دیتاسنتر گیگا سرور کولو کردن و ماهیانه حدود 70 و اندی هزینه برق و پهنای باند میدن یک سرور با 8 گیگ رم داشتن
این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f55/12136/#post118239
6 - برای تامین ای پی ها خود دیتاسنتر به ما ای پی میده یا باید در RIP عضو باشیم و خودمون ای پی تهیه کنیم ؟؟
7 - آیا بین همکاران کسی هست که به این مورد کاملاً آشنا باشه و هزینه های کلی را به ما لطف کنه اعلام کنه ؟؟
8 - اگر توضیحات تکمیلی هست , ممنون میشم اعلام کنید چون در این مورد بنده اطلاعات خوبی نداره و خوشحال میشم از اطلاعات دوستان استفاده کنم
پیشاپیش ممنون از راهنمایی همه دوستان
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
September 5th, 2011 19:02
# ADS
-
September 5th, 2011, 19:14
پاسخ : سوال و راهنمایی در مورد کولو کردن 3 سرور
از نمایش مشخصات: payaserver - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (پایا سرور عزیز) در این مورد می تونید راهنمایی بگیرید ایشون در حال حاضر این کارو انجام میدن
-
تعداد تشکر ها از ایـران وی پی اس به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 19:40
عضو دائم
سلام
تشکر از پاسخ شما
بهشون پیغام خصوصی ارسال میکنم که اگر تونستن لطف کنن در تاپیک شرکت کنن تا از تجربیاتشون استفاده کنیم
منتظر پاسخ دیگر همکاران هم هستیم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
September 5th, 2011, 19:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 20:27
عضو دائم
سلام
تشکر رضا جان از توضیحاتت
رحمان جان شما که همیشه به درست نبودن جای تاپیک به بقیه اعضا گیر میدی، حالا خودت توی بخش سرور اختصاصی تاپیک زدی
درسته حق با شماست و من از مدیریت سایت عذر خواهی میکنم
1 - بنظر بنده اولویت رو به این صورت تغییر بدید بهتر هست :
کانادا - انگلیس - سوئیس - هلند
در مورد انگلیس دیروز با مصطفی صحبت کردم و قیمت گرفتم ولی هزینه نسبت به جاهای دیگه خیلی بالاتر بود , هرچند که در کیفیت کار انگلیس شکی نیست
کانادا هم گزینه خوبی هست و تا امروز بهش فکر نکرده بودیم
2- همه که نه ولی اکثرا انجام میدن، ضمن اینکه بعضی دیتاسنتر ها فقط کار کولو انجام میدن و سرور ارائه نمیدن !
پس باید با دیتاسنترهای مختلفی مذاکره کنم و ببینم کدام یک انجام میدن
3- هزینه ها در کانادا و آمریکا معمولا بهتر هست (با توجه به گرانتر بودن یورو و پوند نسبت به دلاره برای ما ارزونتر در میاد)
100% درسته برای همین یکی از گزینه ها را آمریکا قرار دادیم
4- سایتهای زیادی برای فروش سرور هستند و برندهای مختلفی که هر کدام قیمت خودشون رو دارند
همچنین باز هم در اروپا و آمریکا تفاوت قیمت روی سرور هم هست و میشه گفت کم هم نیست
برند سوپر میکرو معمولا توصیه میشه به خاطر کیفیت خوب و قیمت مناسب
در مورد قطعات دیگر سرور هم که میشه تحقیق کرد و یا پرسید (مثل رم، هارد،کارت رید کنترلر و ...)
Apaq Digital Systems Home Page
این سایت نمونه مناسبی هست برای دیدن قیمت تقریبی سرورها
این لینک رو هم ببینید :
http://www.apaqdigital.com/main/home/1U.htm
چند دقیقه دیگه این دو سایت که زحمت کشیدید و لینک دادید را نگاه میکنم و سوالات بعدی را ازتون می پرسم :D
5- هزینه ها هم با توجه به دیتاسنتر، اروپا یا آمریکا بودن، سطح کیفیت و پشتیبانی متفاوت هست
قبلا هم توی یک تاپیک توضیحاتی بود که در بخش نامناسب هست و باید جاش عوض بشه :
colocation چیست
اون تاپیک را تا حدودی مطالعه کردم
در این پست فرمودید که :
http://www.webhostingtalk.ir/f182/25759/#post265761
هزینه پهنای باند در مقادیر بالا کم میشه و اینطور نیست که هزینه پهنای باند مثلا یک گیگابیت 1000 × 10 دلار باشه که بشه 10.000 دلار!
برای مثال هزینه پهنای باند یک گیگابیت در آمریکا بین 1200 تا 2000 دلار هست (عموما) و در اروپا حدود 1000 تا 1500 یورو
مثلا سرورها باید پورت یک گیگابیت داشته باشند هر سرور هم ما بگیم ماهیانه حداقل 20 ترابایت مصرف داره
با این اوضاع هزینه به چه صورت در آمریکا محاسبه میشه ؟؟
به این دلیل تصمیم گرفتیم برای این سه سرور کولو اقدام کنیم که هزینه ها را کاهش بدیم
شاید در ابتدا یک هزینه رو به بالایی پرداخت کنیم ولی برای بعد بهتر هست
6- هر دو مورد میشه ولی تامین آی پی از رایپ ( Ripe ) شاید برای کار کوچیک زیاد بصرفه نباشه (چون حداقل 2650 یورو هزینه اولیه داره)
برای RIP مدتی قبل اقدام کردم و در این تصویر میتونید مشاهده کنید :
http://tarfandestan2.persiangig.com/...z-Host.IR_.png
7- ما تقریبا 4 ماه هست که در حال تحقیق و بررسی و خرید و ... هستیم، اگر سوالی بود، خوشحال میشم جواب بدم

(توی همین تاپیک میتونید سوال کنید)
سوال که زیاد دارم مخصوصاً روی بحث قیمت ها و هزینه های که بعد از خرید و ... دیتاسنتر از ما طلب خواهد کرد
8- تاپیکی که لینک دادم و چند دقیقه پیش بالا آوردم رو هم چک کنید، توضیحات زیادی نوشته شده
چشم حتماً
تشکر از پاسخ هات
دیگر دوستان هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنن
موفق باشید
-
-
September 6th, 2011, 10:41
عضو دائم
سلام
اگر کسی نظر سازنده و مفید داره خوشحال میشم اعلام کنه
بین این همه سرویس دهنده فقط رضا و payaserver عزیز فقط توانایی راهنمایی داشتن ؟؟
-
-
September 6th, 2011, 10:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اگر کسی نظر سازنده و مفید داره خوشحال میشم اعلام کنه
بین این همه سرویس دهنده فقط رضا و payaserver عزیز فقط توانایی راهنمایی داشتن ؟؟
وب گستران بندر (علی حاجیانی) در وگاس نپ فول رک دارن . همچنین هیوج سرور در لس آنجلس رک دارن .
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2011, 11:29
عضو دائم
وب گستران بندر (علی حاجیانی) در وگاس نپ فول رک دارن . همچنین هیوج سرور در لس آنجلس رک دارن .
هیوج سرور , اکر اشتباه نکنم در یک تاپیک دیدم , گفتن انجام نمیدن , گزینه اول را باید سوال کنم
ممنون
-
-
September 6th, 2011, 11:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
هیوج سرور , اکر اشتباه نکنم در یک تاپیک دیدم , گفتن انجام نمیدن , گزینه اول را باید سوال کنم
ممنون
همچنین با قائم هاست هم در ارتباط باشید !
-
-
September 6th, 2011, 12:59
سلام رحمان جان
به عنوان مثال از سوئیس که در حال حاضر سرویس ارائه میکنیم خیلی راضی هستیم , آیا کسی اطلاعی داره که
equinix این مورد را انجام میده یا خیر ؟؟
equnix یونیت نمیده و حتما باید ازش رک بگیرید
من دیتاسنتر های زیادی بررسی کردم اما چون پهنای باندی که می خواستم بالا بود هزینه کولو از هزینه اجاره بالاتر میرفت (فکر می کنم شمام پهنای باند زیادی مصرف داشته باشی)
giga-international واسه این کار خوبه اما نه برای من و شما ، چون فکر نمی کنم اون شرط استفاده از پورت رو بتونیم رعایت کنیم
و در کل نتیجه گرفتم همون اجاره رو ادامه بدم (برای 3 سرور به صرفه نیست)
باز اگر دوستان میتوینن اطلاعات کامل بدن ، ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارن و لطفا اگر قیمت دارن حتما قیمت پهنای باند رو هم ذکر کنند
-