سلام
به دلایلی تصمیم گرفتیم که سه سرور در سه دیتاسنتر خوب و معتبر کولو کنیم
تصمیم تازه دیروز گرفته شده و من هم جهت راهنمایی از اساتید تاپیک ایجاد کردم تا به اطلاعات خودم در این مورد اضافه کنم و سوالاتی که در ذهن دارم در این رابطه را به کمک دوستان به پاسخ درست برسونم
1 - این کشورها به ترتیب در اولیت هستن : آمریکا , سوئیس , روسیه , هلند , آلمان , فرانسه
خوب حالا به نظر شما ابتدا برای کدام کشورها اقدام کنیم ؟؟
2 - آیا همه دیتاسنتر ها این مورد را انجام میدن ؟؟
به عنوان مثال از سوئیس که در حال حاضر سرویس ارائه میکنیم خیلی راضی هستیم , آیا کسی اطلاعی داره که equinix این مورد را انجام میده یا خیر ؟؟
3 - اگر در بین این کشورها اعلام شده دیتاسنترهای خوبی میشناسید که این تقاضا را با هزینه مناسب انجام میدن , ممنون میشم معرفی کنید
4 - هزینه یک سرور با حدود 30 گیگ رم و 2 پردازنده و ... به صورت متوسط چقدر خواهد بود ؟؟
5 - هزینه ای که دیتاسنتر برای برق , پهنای باند و ... دریافت میکنه به چه صورت هست ؟؟
در یکی از تاپیک های انجمن که در مورد همین موضوع داشتم جستجو می کردم , اگر اشتباه نکنم نوین سرور عزیز فرموده بودن که در دیتاسنتر گیگا سرور کولو کردن و ماهیانه حدود 70 و اندی هزینه برق و پهنای باند میدن یک سرور با 8 گیگ رم داشتن
این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f55/12136/#post118239
6 - برای تامین ای پی ها خود دیتاسنتر به ما ای پی میده یا باید در RIP عضو باشیم و خودمون ای پی تهیه کنیم ؟؟
7 - آیا بین همکاران کسی هست که به این مورد کاملاً آشنا باشه و هزینه های کلی را به ما لطف کنه اعلام کنه ؟؟
8 - اگر توضیحات تکمیلی هست , ممنون میشم اعلام کنید چون در این مورد بنده اطلاعات خوبی نداره و خوشحال میشم از اطلاعات دوستان استفاده کنم
پیشاپیش ممنون از راهنمایی همه دوستان