-
September 5th, 2011, 00:45
عضو انجمن
پاسخ : نظر سنجی درباره مبین نت

نوشته اصلی توسط
AfaghData
دوستانی که اطلاعاتی ندارن لطفا و خواهشن جواب های بی مورد ندن ! البته خیلی عذر میخوام !!!!
0037
مثلا این کاربر گفته در حال حرکت اجازه استفاده ندارین!! میشه بگید از کجا این جمله در اومده؟ شما خبر دارید که وایمکس مودمی داره واسه حرکت و همون مودم های داخلی 110 تومانی تا سرعت 80 تا مشاین جواب میده؟
و >>
m3hdi
شما هم بهتره اول در مورد ساختار جی پی ار اس و وایمکس تحقیق کنید بعد با هم مقایسه کنید!
حرف شما مثل این میمونه که وایمکس با ADSL ندونید فرقش چیه
امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید اینجا بگم بهتره پیش چندین نفر دیگه اطلاعات اشتباه بدید
دوست عزیز بنده نظر سنجی در مورد وایمکس مبین نت گذاشتم ، که دوستان لطف کرند جواب دادند ، همونطور که گفتم بنده نیاز دارم تا در حرکت هم به اینترنت دسترسی داشته باشم ! شما می گید در حال حرکت امکان داره (نمایندشون هستید!) پس چرا در سایتشون همیچین چیزی رو ذکر کردند که امکان نداره !
و ضمنان بنده تفاوت های gprs و وایمکس رو می دونم! و چون دوستان گفتند امکان حرکت برای وایمکس وجود نداره نظرشون رو در رابطه با gprs پرسیدم.
هدف بنده داشتن دسترسی اینترنت در نقاط مختلف هست. و اگر وایمکس امکان حرکت نداشته باشه فکر می کنم تنها راه gprs باشه
با تشکر
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
September 5th, 2011 00:45
# ADS
-
September 5th, 2011, 02:38
عضو انجمن
-
-
September 5th, 2011, 03:57
عضو جدید
چیزی که هست تغییر مکان در وایمکس جزو اصول اولیه بوده ولی ایران اومده لوکالایز شده و ظاهرا دولت گفته که اگر یوزر محدوده آنتن عوض کرد باید دیتا هم قطع بشه
تا
در حال حرکتش با مجوز و قیمت جداگانه فروخته بشه
:دی
به هر حال ظاهرا در محدوده همان آنتن با حرکت هم پاسخگو هست
بر طبق نظر دوستان هم مبین نت کیفیتش از ایرانسل بالاتر است وهمپنین قیمتش
ظاهرا مبین در درخواست اولیه اصولا بحث حجم رو هم نکرده ولی سازمان گفته که نه باید حجمی باشه و فلان
/o
-
-
September 5th, 2011, 10:57
عضو انجمن
آقا یه ساعت بحث کردیم حرف با سند بزنید دولت کی آخه این حرف و زده؟
بنده 4 تا از مشتری هام 2 تاش بابل مودم از من خریدن + 2 از ساری ! هر 4 تا تو تهران هستند الان و دارن استفاده میکنند
شما میگی باید دیتا قطع شه ! یکی میگه ممنوع هست و خودتون دوباره گفتید در حال حرکت قیمت بالاتر میفروشن!
یکی بیاد اینجا جای ما بشینه فکر کنم اطلاعاتش بیشتر از ما باشه! ما استعداد نماینده بودن نداریم :دی
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
-
-
September 5th, 2011, 11:16
عضو جدید
نتیجه گیری های جالبی بود از 3 جمله ساده من
لطفا دوباره بخونید
اگر متوجه نشدید بفرمایید تا سادش کنم دوباره بگم مختص شما
-
-
September 5th, 2011, 11:16

نوشته اصلی توسط
AfaghData
بنده 4 تا از مشتری هام 2 تاش بابل مودم از من خریدن + 2 از ساری ! هر 4 تا تو تهران هستند الان و دارن استفاده میکنند

شما میگی باید دیتا قطع شه ! یکی میگه ممنوع هست و خودتون دوباره گفتید در حال حرکت قیمت بالاتر میفروشن!
یکی بیاد اینجا جای ما بشینه فکر کنم اطلاعاتش بیشتر از ما باشه! ما استعداد نماینده بودن نداریم :دی
پس این طوری که شما میفرمایید میشه از وایمکس مبین نت در حال حرکت از یک شهر به شهر دیگه و یا در داخل شهر تهران از منطقه ای به منطقه ی دیگر در مکانهایی که پوشش وجود داشته باشه بدون قطعی استفاده کرد ؟
-
تعداد تشکر ها از 0037 به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 12:51
عضو انجمن
بله میشه استفاده کرد به شرطی که بی تی اس ها اون محل ها رو پوشش بدن
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
-
-
September 5th, 2011, 13:25
عضو انجمن
اینقد از مبین نت گفتید مشتاق شدیم استفاده کنیم ولی انگار پیش ما هنوز نیومده
-
-
September 5th, 2011, 13:43
دوستان ! در این موضوع قابل حرکت بودن و این چیزا باید بگم که تکنولوژی وایمکس رو میتونین وقتی در حال حرکت هستید استفاده کنین. اما تنها مشکلی که وجود داره اینه از نظر سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور شما نمیتونید از یک bts به bts دیگری وارد بشین.
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
بنده 4 تا از مشتری هام 2 تاش بابل مودم از من خریدن + 2 از ساری ! هر 4 تا تو تهران هستند الان و دارن استفاده میکنند شما میگی باید دیتا قطع شه ! یکی میگه ممنوع هست و خودتون دوباره گفتید در حال حرکت قیمت بالاتر میفروشن!
شما میتونین یوزری توی مشهد داشته باشید و ایشون بره بابل استفاده کنه ! اما اگه توی ماشینش بذاره و بره گردش توی شهر اینترنتش قطع میشه !!! شما سیگنال دارین و میرین 5 کیلومتر جلوتر و سیگنال رو از بی تی اس جدید میگیرید. این bts جدید شما رو راه نمیده و باید ریست کنین مودمو تا توی bts جدید کانکت بشه !!!
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 13:52

نوشته اصلی توسط
smartieuser
دوستان ! در این موضوع قابل حرکت بودن و این چیزا باید بگم که تکنولوژی وایمکس رو میتونین وقتی در حال حرکت هستید استفاده کنین. اما تنها مشکلی که وجود داره اینه از نظر سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور شما نمیتونید از یک bts به bts دیگری وارد بشین.
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
شما میتونین یوزری توی مشهد داشته باشید و ایشون بره بابل استفاده کنه ! اما اگه توی ماشینش بذاره و بره گردش توی شهر اینترنتش قطع میشه !!! شما سیگنال دارین و میرین 5 کیلومتر جلوتر و سیگنال رو از بی تی اس جدید میگیرید. این bts جدید شما رو راه نمیده و باید ریست کنین مودمو تا توی bts جدید کانکت بشه !!!
دقیقاً بحث سر همین موضوع هستش که جناب AfaghData که گویا نماینده مبین نت هستند و اطلاعات کاملتری نسبت به بقیه دارند فرمودند امکان استفاده در حال حرکت از یک منطقه به منطقه ی دیگر بدون قطعی وجود داره.
-