-
September 4th, 2011, 22:19
-
-
September 4th, 2011 22:19
# ADS
-
September 5th, 2011, 00:08
عضو انجمن
پاسخ : Dns شخصی برای لپ تاپ
dyndns.com برای این کاره..
شما ُStatic IP داری ؟
برای دامینتون باید A ریکورد روی سرور تعریف کنید و بعد با همون رکوردها DNS بسازید بعد DNS دامینتون رو بذارید روی همون ریکورد ها.
اگر Static IP ندارید که کلا بیخیال این داستان بشید و تنها راهش همون سایت های مشابه dyndns و امثال اینهاست...
حداقل هم 24 تا 48 ساعت زمان لازم هست تا دامینتون resolve بشه.
برای DNS اختصاصی شما از پنل دامین 2 تا NS تعریف کنید و بعد داخل Cpanel هم 2 تا A record به همون اسم ها که پینگ بشه . همین کافیه !
لازم نیست هیج چیز دیگرو دست بزنید یا پاک کنید.
هاستینگ پشتیبان با 8 سال سابقه درخشان
poshtiban.com
it (@) poshtiban.com
0311-2650764 داخلی 803
-
تعداد تشکر ها از poshtiban به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2011, 00:24
عضو دائم
ممنون از پاسختون
ای پی من تا زمانی که مودم رو ریست نکنم ثابته! و اکسس داریم از خارج از شبکه و پورتی بسته نیست.
برای دامینتون باید A ریکورد روی سرور تعریف کنید و بعد با همون رکوردها DNS بسازید بعد DNS دامینتون رو بذارید روی همون ریکورد ها.
من برای این کار از add DNS Template تو خود کلوکسو استفاده کردم- یعنی اولین و اصلی ترین دی ان اس رو ns1.test.com & ns2.test.com قرار دادم و به طبع اون کلی رکورد با این مشخصات ایجاد شد (پس فکر می کنم نیازی به تعریف A ریکورد مجزا نباشه)
بعد با همون رکوردها DNS بسازید
انجاشو نگرفتم!
بعد DNS دامینتون رو بذارید روی همون ریکورد ها
اینم که فعاله! domain: test.com
ns1: ns1.test.com
ns2:ns2.test.com
برای DNS اختصاصی شما از پنل دامین 2 تا NS تعریف کنید و بعد داخل Cpanel هم 2 تا A record به همون اسم ها که پینگ بشه . همین کافیه !
گجای Cpanel ؟ من یه دامنه دارم حال می خوام با Add On Domain یه دامنه به همون هاست اضافه کنم
این یکی رو خیلیا دنبالشن اما کسی مختصر و مفید نگفته بود مرسی
باز هم تشکر
-
-
September 5th, 2011, 00:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
ممنون از پاسختون
ای پی من تا زمانی که مودم رو ریست نکنم ثابته! و اکسس داریم از خارج از شبکه و پورتی بسته نیست.
من برای این کار از add DNS Template تو خود کلوکسو استفاده کردم- یعنی اولین و اصلی ترین دی ان اس رو ns1.test.com & ns2.test.com قرار دادم و به طبع اون کلی رکورد با این مشخصات ایجاد شد (پس فکر می کنم نیازی به تعریف A ریکورد مجزا نباشه)
من با این کنترل پنل که می فرمایید کار نکردم ولی خوب اگه اینجوری هست که حله. البته گفتم حداقل 24 تا 48 ساعت زمان لازمه و IP هم نباید تغییر کنه ! در کل فقط جنبه تست داره این قضیه با dynamic بودن IP شما و استفاده و بهره برداری نمی شه ازش کرد !
یعنی اینکه شما باید از پنل دامین اول NS بسازید و بعد مرحله بعدی که خودتون می گید حله رو انجام بدید !
اینم که فعاله! domain: test.com
ns1: ns1.test.com
ns2:ns2.test.com
گجای Cpanel ؟ من یه دامنه دارم حال می خوام با Add On Domain یه دامنه به همون هاست اضافه کنم
این یکی رو خیلیا دنبالشن اما کسی مختصر و مفید نگفته بود مرسی
از Edit DNS Zone
هاستینگ پشتیبان با 8 سال سابقه درخشان
poshtiban.com
it (@) poshtiban.com
0311-2650764 داخلی 803
-
تعداد تشکر ها از poshtiban به دلیل پست مفید