-
September 4th, 2011, 12:16
پاسخ : Plesk PowerPack
برای سایت از طریق پلسک application pool درست کنید . iis باز کنید به قسمت application pool برید بر روی اسم ایجاد شده برای سایتتون right click کنید advanced setting انتخاب کنید نسخه .net رو 4 تنظیم کنید.
داخل پلسک هنوز نمایش نمیده احتمالا هنوز مشکل داره
-
-
September 4th, 2011 12:16
# ADS
-
September 4th, 2011, 12:27

نوشته اصلی توسط
karait
برای سایت از طریق پلسک application pool درست کنید . iis باز کنید به قسمت application pool برید بر روی اسم ایجاد شده برای سایتتون right click کنید advanced setting انتخاب کنید نسخه .net رو 4 تنظیم کنید.
داخل پلسک هنوز نمایش نمیده احتمالا هنوز مشکل داره
این کار رو انجام دادم. سایتم به Application pool اضافه شد. کلیک راست کردم و روی 4 هم تنظیم شد ولی هنوز همون ارور میاد
-
-
September 4th, 2011, 12:30
فایل html ساده تو سایت بزارید ببینید باز میشه یا نه. و سایت از داخل خود سرور باز کنید پیغام خطای کامل بهتون نمایش میده
-
-
September 4th, 2011, 12:40

نوشته اصلی توسط
karait
فایل html ساده تو سایت بزارید ببینید باز میشه یا نه. و سایت از داخل خود سرور باز کنید پیغام خطای کامل بهتون نمایش میده
باز نشد.
کد:
HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuratHTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.ion data for the page is invalid.
پایین ترش نوشته
Cannot read configuration file due to insufficient permissions
برای دادن دسترسی به این فایل جهت باز شدن سایت در قسمت security چه تغییراتی بدم ؟
-
-
September 4th, 2011, 12:52
-
تعداد تشکر ها از karait به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2011, 14:26

نوشته اصلی توسط
karait
سلام. این کارها رو انجام دادم. متأسفانه درست نشد.
در سایت ماکروسافت هم لینکی که فرستادید Error message 2 مربوط به من میشد.
راهی که گفته بود هم انجام دادم. اما هنوز ...
-
-
September 4th, 2011, 18:39
خواهش میکنم یک نفر زودتر کمکم کنه
-
-
September 5th, 2011, 08:47
اگر فایل web.config در روت اصلی سایت دارد حذف کنید ببینید فایل html اجرا میشود یا خیر
-
-
September 5th, 2011, 08:53

نوشته اصلی توسط
karait
اگر فایل web.config در روت اصلی سایت دارد حذف کنید ببینید فایل html اجرا میشود یا خیر
حذف کردم. فرقی نکرد. همون ارور هست هنوز
-
-
September 5th, 2011, 17:46
-