سلام دوستان
من به یک شرکت برای ثبت دامین پول دادم و گفته که دامین هاشو تو directi ثبت میکنه .
می خواستم بدونم اگر بعد از این که اون شرکت دامینم رو ثبت کرد من پسورد کنترل پنلم رو عوض کنم دیگه اونا نمیتونن به دامین من کار داشته باشن یا این که من باید همیشه وابسته به اون ها باشم .(مثلا برای تمدید دامین و ...)
به عبارت دیگه من خریدار دامین همیشه باید به ریسلر directi وابسته باشم یا نه ؟
یه سوال دیگه : اگه من بخوام به طور مستقیم خودم از directi اکانت بگیرم و دیگه محتاج این و اون نباشم ، راحت ترین راه برای خرید مستقیم دامین از اون ها چیه ؟مثلا از چه کارت اعتباری و یا حساب اینترنتی استفاده کنم که آسون تر باشه .
وقتی شرکتی دامنه ای رو براتون ثبت میکنه این کار از طریق پنل اون ها صورت میگیره و کنترل پنل ای که به شما داده میشه محدود هست و برای کار های معمولی دومین خودتون. برای تمدید و کلا انجام کار های دامنه شما باید به ثبت کننده دومین مراجعه کنید . مگه اینگه دومین رو منتقل کنید بعد از ثبت به یک کنترل پنل شخصی دیگه.
شما خودتون میتونید از دارکت ای پنل شخصی داشته باشید به عنوان نمایندگی که باید در این صورت هزینه 199 دلار برای بار اول رو پرداخت کنید تا بتونید با اون دامنه ثبت کنید . و امکان پرداخت $ رو داشته باشید.
یا از یکی از شرکت های که نمایندگی دارکت ای دارن نمایندگی بگیرید ( sub reseller ) که در این صورت نیاز به پرداخت 199 دلار در اول نیست به اندازه نیاز خرید $ انجام مدید و دامنه ثبت میکنید.