-
September 2nd, 2011, 21:11
پاسخ : دیتاسنتر LeaseWeb یا SingleHop ؟

نوشته اصلی توسط
battle69
میشه بگید فکر میکنید به چه دلیل سرور شما رو بستند؟ (دردیتاسنتر LeaseWeb هلند بودید؟)
اگه قرار باشه از این مشکلات یه روز پیش بیاد ، به طور مستقیم دیگه هیچ وقت از شرکت خارجی هاست و سرور مجازی نگیرم.
اگه به طور مستقیم سرور از شرکت LeaseWeb یا Singlehop یا هر جای دیگه نگیرم و از کسی که در اونجا سرور اختصاصی داره و خودش مجازی میکنه و به دیگران میده (مثل خیلی از شرکتهای ایرانی) سرور رو بگیرم، از این مسائل دیگه نیست؟
اینکه یک سرور مجازی را بی دلیل مسدود کنند غیر ممکن است نگران نباشید
همیشه برای مسدود کردن یک دلیلی دارند
شما اگر قوانین دیتاسنتر را بخوانید و طبق قوانین استفاده کنید به هیچ مشکلی بر نمیخورید
فقط باید مواظب باشید همین
-
تعداد تشکر ها از Maya به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2011 21:11
# ADS
-
September 3rd, 2011, 13:36
Softlayer
محاسن : آپتایم 100 و قطعات خوب و پورت بسیار قوی
معایب: قیمت بالا -مشکل آی پی
-
-
September 3rd, 2011, 19:20
سینگل هاپ خیلی حساسه
لیزوب توی پهنای باند د ز د ی می کنه و پشتیبانی خوبی هم نداره 16 تا آی پی هم بیشتر نمی ده
-
-
September 3rd, 2011, 19:40
عضو انجمن
-
-
September 4th, 2011, 08:32

نوشته اصلی توسط
nimapendar
سینگل هاپ خیلی حساسه
لیزوب توی پهنای باند د ز د ی می کنه و پشتیبانی خوبی هم نداره 16 تا آی پی هم بیشتر نمی ده
LeaseWeb اگه اینطور باشه که شما میفرمایید (که فکر نکنم چنین باشه) و در پهنای باند د ز د ی میکنه 50 گیگ هم برای من کافیه در ماه.
پشتیبانی رو موافقم. جمعه ساعت 6 بعدازظهر به وقت خودمون تیکت زدم تا الان که یکشنبه 8:30 صبح هست هنوز پاسخ ندادند. شنبه یکشنبه ظاهرا کلا تعطیل هستند! حتی ساپورت!
یه IP نهایت دو تا من نیاز دارم.
اگه آپتایمش خیلی نزدیکه 100% باشه برای من کافیه.
-
-
September 4th, 2011, 09:34
xl از همه جهت خیلی عالیه پشتیبانی پرداخت ریالی xl مدیرش ایرانی است
-
-
September 4th, 2011, 11:32

نوشته اصلی توسط
fas
xl از همه جهت خیلی عالیه پشتیبانی پرداخت ریالی xl مدیرش ایرانی است

xlhost سرور های اختصاصی خوبی دارد ولی پشتیبانی نرم افزاری بسیار ضعیف ما یک مشکلی در vmware داشتیم که در دیتاسنتر یک نفر نبود حتی با پرداخت هزینه مشکل ما را برطرف کند
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

نوشته اصلی توسط
battle69
LeaseWeb اگه اینطور باشه که شما میفرمایید (که فکر نکنم چنین باشه) و در پهنای باند د ز د ی میکنه 50 گیگ هم برای من کافیه در ماه.
پشتیبانی رو موافقم. جمعه ساعت 6 بعدازظهر به وقت خودمون تیکت زدم تا الان که یکشنبه 8:30 صبح هست هنوز پاسخ ندادند. شنبه یکشنبه ظاهرا کلا تعطیل هستند! حتی ساپورت!
یه IP نهایت دو تا من نیاز دارم.
اگه آپتایمش خیلی نزدیکه 100% باشه برای من کافیه.
اکثر دیتاسنتر ها شنبه و یک شنبه تعطیل هستند
در مورد پهنای باند بعضی از دیتاسنتر ها حساس نیستند بعضی ها حساس هستند
اینکه شما 3 گیگ پهنای باند مصرف کنید غیر ممکن است به شما بگوید 100 گیگ مصرف کرده اید
-
-
September 4th, 2011, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Maya
اکثر دیتاسنتر ها شنبه و یک شنبه تعطیل هستند
وقتی دیتاسنتر به شما قول ساپورت 24/7/365 رو داده دیگه تعطیل بودن معنایی نداره. شما نصف شب هم تیکت بدی باید پیگیری کنن و جواب بدن!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
September 4th, 2011, 13:02
سلام
دیتاسنتر لیزوب همینجوری که اینجا یکی از دوستان گفت ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم ایزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
2-ترافیکشون که واقعا مورد داره ، که چند ماه جریمه های سنگین به ما زد
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
حالا اگر دوست دارید برید از لیزوب بخرید...
ویرایش توسط the_coder : September 4th, 2011 در ساعت 13:08
-
تعداد تشکر ها ازthe_coder به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2011, 13:53

نوشته اصلی توسط
the_coder
سلام
دیتاسنتر لیزوب همینجوری که اینجا یکی از دوستان گفت ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم ایزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
2-ترافیکشون که واقعا مورد داره ، که چند ماه جریمه های سنگین به ما زد
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
حالا اگر دوست دارید برید از لیزوب بخرید...
راستشو بخواید چند وقتیه دارم تاپیکا رو می گردم تا یه دیتاسنتر خوب پیدا کنم که همه ازش راضی باشن ولی هر دیتاسنتری رو می بینم به عده ازش تعریف کردن بعد یه عده دیگه کلی معایبشو گفتن.
یعنی واقعا هیچ دیتاسنتری وجود نداره که همه روی خوب بودنش توافق داشته باشن ؟؟!!
-