-
September 3rd, 2011, 21:54
پاسخ : انتقال دامنه های مهر هاست
چرا این مشکل به وجود اومده ؟
-
-
September 3rd, 2011 21:54
# ADS
-
September 4th, 2011, 00:08
عضو جدید
-
-
September 4th, 2011, 09:16
عضو انجمن
دوست گرامی
برای انتقال دامنه های آی آر خیلی باید نامه و نامه نگاری کنید و 7200 هر کدام خرج داره.دامنه های کام نیز باید خود مهر هاست مجوز لازم را بهتون بده بعدش حله دیگه به هر جایی می تونید انتقال بدید.
-
-
September 4th, 2011, 09:27
عضو انجمن
با سلام
والله من محمدرضا انصاری رو میشناسم و شخص قابل اعتمادی هست. چندین وقته اصلاً دیگه آنلاین نمیشه.
قبلاً هم کار هاستینگ میکرد ولی بعد از مدتی تحویل میداد به یک جای دیگه و میرفت.
این بار ظاهراً تحویل نداده.
قبلا با نام های نگین پارس, مهر نیک بود.
الان هم این سایت رو زد بهشون گفتم امیدوارم بمونی گفتند میمونم همیشه حتی شرکت ثبت کرد اما نمیدونم متأسفانه چرا اینطور شده.
ان شا الله که برگردند و پاسخ گو باشند.
در مورد آی آر هم که فرمودید مشکل دارید و به نام خودتان است دوست عزیزم وارد پانلتان شوید, سپس روی نام دامنه کلیک کنید و در صفحه جدید میتوانید اطلاعات را تغییر دهید.
موفق و موید باشید.
-
-
September 4th, 2011, 13:10

نوشته اصلی توسط
najafi613
مهر هاست چند روزه کلا به هم ریخته بخش پشتیبانی سایت غیر فعال شده
مدت اعتبار دامین من رو به اتمام بود یک هفته پیش هزینه یک ساله دامین رو به حسابشون ریختم تا برای یک سال دیگر تمدید کنم ولی متاسفانه آنقدر طول دادند که مدت دامین من تموم شد و الان دو روزه سایتم باز نمی شود
اگر کسی از مسولین و مدیران این هاست در این سایت عضویت داره لطفا توضیح بده کی مشکلات سایتشون برطرف میشه
من بر اساس تعریف هایی که در همین انجمن از این هاست شده بود رفتم از اونها خرید کردم ولی الان خیلی پشیمانم
خوب دیگه شما باید ببینی به کدوم هاست بیشتر تو این انجمن حمله و توهین میشه و ازش بد میگن و همونو انتخاب کنی سیستم اینجا اینجوریه
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

نوشته اصلی توسط
najafi613
مهر هاست چند روزه کلا به هم ریخته بخش پشتیبانی سایت غیر فعال شده
مدت اعتبار دامین من رو به اتمام بود یک هفته پیش هزینه یک ساله دامین رو به حسابشون ریختم تا برای یک سال دیگر تمدید کنم ولی متاسفانه آنقدر طول دادند که مدت دامین من تموم شد و الان دو روزه سایتم باز نمی شود
اگر کسی از مسولین و مدیران این هاست در این سایت عضویت داره لطفا توضیح بده کی مشکلات سایتشون برطرف میشه
من بر اساس تعریف هایی که در همین انجمن از این هاست شده بود رفتم از اونها خرید کردم ولی الان خیلی پشیمانم
متاسفانه تا خودشون نیاند نمیتونید دامین های غیر ir را انتقال بدید
-