نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: راهنمایی برای راه اندازی سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی سایت

ببین دوست عزیز به عنوان کسی که 8 ساله سایت دارم... 2 تاش نابود شد و آخریش الان دلتافوکس 3 ساله هست اینو بهت میگم... سیستم با سیستم فرقی نداره.اگر برای سئو میخواین هیچ فرقی بین نیوک و جوملا و وردپرس نیست.بزار همه بگن وردپرس سئوش بهتره! نیوک خوبه! جوملا عالی هست.. خیر. این عرضه و تلاش شماست که یک سایت رو سایت میکنه و همینطور زمان. من سایت اصلیم نیوک هست. سایت آندرویدم وردپرس هست. سایت شخصیم جوملا هست. حتی اسکریپ های مختلفی نصب دارم. هیچ کدومشون از دیگری برتری ندارند. فقط هر کدام مشکلاتی دارند که بنا به نیازتون باید یکی رو انتخاب کنید..
    مثال: نیوک از همه سیستمها کمی سنگینتر هست..(منظور از سنگین دیرتر لود شدن نصبت به بقیه سیستم ها) اینو خودم قبول دارم.از بقیه نظرها واقعا چیزی کم نداره و عالی هست.
    وردپرس تا افزونه اضافه کنی یا کاربرهات زیاد بشه هاستت فشار میاد و ساپسنت ممکنه بشی! خودشم وبلاگ هست نه وبسایت! از بقیه جهات عالی هست.. هم سریع لود میشه و هم از نظر پشتیبانی عالی هست.
    جوملا کلا به درد سایتهای خبری و شرکتی میخوره از همه نظر طرح و...
    و................
    حالا ببین خودت چی میخوای.. اگر چیز منحصر به فرد میخوای باید میلیونی هزینه کنی و بسازن برات وگرنه رایگان هم خوبی داره هم بدی! اگر سئوی قوی میخوای بازم باید خرج کنی میلیونی! کلا هر چی میخوای باید خرجش کنی وگرنه به همینا بسنده کن.. اگر هم میخوای سایت بزنی دانلود و.. یک چیز منحصر به فرد بزن چون دانلود و.. الان دیگه پر هست و .. رو راست بگم" میخوای معروف بشی بزن تو کار خلاف! فقط و فقط سایت فیلم با لینک مستقیم! ملت عاشقش هستند و کیلویی رنک میگیری اما زود به زود فیل میشی و هزینه سایت فیلم هم سر به فلکه...
    اما اگر دانلود مثل بقیه بزنی حالاحالاها بشین البته خیلی ها بیخیال میشوند نصفه های راه!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)