سلام دوستان.
من الان یک سرور مجازی از شرکت LeaseWeb (دیتاسنتر هلند) دارم و امروز روز سومی هست که فعال شده.
اما چند مسئله هست که میخوام دوستان راهنمایی کنند:
1- این شرکت تقریباً از زمانی که پول رو پرداخت کردم 9 روز طول کشید تا سرور رو با کنترل پنل تحویل بده. عجیب نیست؟! به نام خودم سرور رو گرفتم. فردی گفت شاید اینقدر طول کشیده داشتند سوابق من (از لحاظ ایرانی بودن) چک میکردند و از این حرفها... به نظر شما این زمان غیرعادی نیست؟ شنبه و یکشنبه هم چون خارج تعطیله تجربه نشون داد پاسخگو نیستند!
از لحاظ مسائل تحریم و ... خیلی میترسم یه روز بلند شم و ببینم سرور وجود نداره!! و مجبور باشم وسط کار سرور رو عوض کنم. سایتم برام خیلی مهمه. حتی یک دقیقه هم نمیخوام down شه. (تاپیک دیتاسنتر LeaseWeb یا SingleHop ؟)
2- بیشتر به خاطر مسائل تحریم و قطع شدن سایت تصمیم گرفتم که به دیتاسنترهای ایرانی منتقل شم. کلا نظر دوستان راجع به این مسئله چیه؟ 100% بازدیدکنندگان سایتم از داخل ایران هستند. در سرعت باز شدن سایت برای کاربران داخلی این کار مؤثره؟ درسته؟ میدونم پهنای باند داخل کشور گرونه. اما 50 گیگ ماهانه برای کار من کافیه.
3- در بین دیتاسنترهای ایرانی دوستان اگر کسی از سرورهای مجازی شرکتی استفاده کرده، لطفا راهنمایی کنه. خودم رادکـام رو بررسی کردم ظاهرا جای خوبی هست. کسی از اونجا VPS داشته؟ زیرمجموعه فـنآوا هست؟ درسته؟ مستقیم از خود فـنآوا بگیرم یا از رادکـام؟ یا فرقی نمیکنه؟!
4- کلا دیتاسنترهای ایران چه شرکتهایی هستند؟ یعنی منظورم اون اصل کاریها هست که شرکتهای دیگه هم زیرمجموعه اونها هستند. مثل افـرانت، تبیـان، پـارسآنلاین. (فـنآوا هم خودش دیتاسنتر خودش رو داره؟)
5- کلا این قضیه هاست و دیتاسنتر داستـانی شده !!