آفرین بر شما
کاملا درسته بدون استثنا ایمیل هک شده یا پسورد هاستتون ضعیف بوده و بوسیله یه کرک توی دستشون اومده
آفرین بر شما
کاملا درسته بدون استثنا ایمیل هک شده یا پسورد هاستتون ضعیف بوده و بوسیله یه کرک توی دستشون اومده
اگه خود این افراد باشن اعضای سایت iranhack.ir هستندگروه های که امروز منو هک کردن
گروه اول : Saeed.Jok3r
هک پرشین ول
نفوز : از طریق دیتابیس
تعداد نفرات : 9 تا
اعضا : Mr.Xpr , , Mr.Ebi, Mr.Terror , EzraeL - Mr.4lir3z4 -r00til- Syamak.Black - vahid4251 - AloNe.B[o]y!
دلیل اینکارشون : هنوز پیداش نکردم
خدوشون رو هم تو این تایپیک معرفی کردند (البته معلوم نیست اسم و .... درست نوشتن یا نه)
معرفی کاربران
من نمیدونم این دوستمون از چه طریقی هک شدن ولی برای(3.2.1) 3 تا باگ وجود دارههسته وردپرس هبیچ گون باگی نداره شما الان دو سال ببینید هیچ گونه باگی نداره
لازم به ذکر نبود...
مدیر سرور من نیستم که بخوام اپاچی رو تنظیم کنم دارم یه کد براش مینویسم که رو همین تنظیمات اپاچی هم جوابده
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
ایمیلی که توسط اون نام کاربری مدیریت رو ساختم وجود خارجی نداره...!
arminnaamiuseradmin123456789@persianwell.com
تمام ایدی هامو پس گرفتم پسورد همه رو 123456 گذاشته بود با برنامه پسورد جدید رو ادد کردم رو همه ایدی هام
پسورد اینقدر اسون نبود که کسی بخواد کرکش کنه
کد PHP:
!@#myname@#$mr.#$armin!naami
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
منو 2 گروه هک کردن یکی دوستای خودم بودن یکی گروه : Saeed.Jok3r
اگه گروه Saeed.Jok3r منو از سرور هک کردن چرا واسم دیفنس خوشکل نزاشتن ؟
به دیتابیس دسترسی پیدا کردن پسورد خودشون رو جایگزین پسورد من کردن - چون پسورد عوض شده بود بعد وارد وردپرس شدن برام یه پست هک شدن گذاشتن.!
ولی برام جالب بود که چرا دوستام و گروه : Saeed.Jok3r منو همزمان هک کردن - حتی پلاگینی که ساخته بودم هم اخطار ورود کاربر غیر مجاز یا ای پی دیگر برام به گوشی و ایمیل خودم نفرستاد حساسیتش رو طوری تنظیم کردم مدیریت رو برای اپی غریبه باز نکنه ... تو پلاگین ها هم که رفتم دیدم غیر فعال شده.
تو سی پنل هم که رفتم ای پی دیگری جز خودم وارد نشده.
الان اعصابم بقدری خورده که قدرت فکر کردن ندارم.!
وردپرس باگی به این گندگی نداره که sql inj بشه احتمال می دم شما روی هاستتون یک برنامه یا اسکریپت دیگر را هم نصب کرده اید
لطفا چک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)