بعد از نصب whmcs باید فایلhtaccess.txt را به فایل htaccess. تغییر بدم؟
من رو my.domain.com نصب کردم حالا می خوام تو سایته اصلی domain.com قسمت ورود بزارم که ایمیت و پس را می زنن وارد whmcs بشه،سایت من رو جوملا 1.5.23 هستش،اگه راهنمایی کنین ممنون
بعد از نصب whmcs باید فایلhtaccess.txt را به فایل htaccess. تغییر بدم؟
من رو my.domain.com نصب کردم حالا می خوام تو سایته اصلی domain.com قسمت ورود بزارم که ایمیت و پس را می زنن وارد whmcs بشه،سایت من رو جوملا 1.5.23 هستش،اگه راهنمایی کنین ممنون
باید یه فرم ورودی php تعبیه کنید نمونه کد :
موفق و معید باشیدکد PHP:
<form method="post" action="http://my.domain.com/dologin.php"> <input type="submit" class="send" value="ورود" /> <input type="password" class="input" name="username" value=" نام کاربری" onBlur="if(this.value=='') this.value=' نام کاربری';" onFocus="if(this.value==' نام کاربری') this.value='';" /> <input type="text" class="input" name="username" value=" نام کاربری" onBlur="if(this.value=='') this.value=' نام کاربری';" onFocus="if(this.value==' نام کاربری') this.value='';" /> </form>
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
بله بهتره تغییر بدید تا یک سری موارد مثل Rewrite engine فعال بشه ..بعد از نصب whmcs باید فایلhtaccess.txt را به فایل htaccess. تغییر بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)