-
September 2nd, 2011, 18:22
پاسخ : پرشین هوایز ، یا پردیس هاستینگ

نوشته اصلی توسط
AfaghData
پرشین هویز
من خودم داشتم فقط سایت بود ! گفت از منابع زیاد مصرف میکنی!
براتون یه سرور مجازی منیج میکنیم ماهی 40 تومان ، آمارم روزی 10.000 تا بود! بک آپ دادن انتقال دادم جای دیگه ، اخرین بار هم 2 ماه پیش بود دوباره خریدم به عنوان بک آپ استفاده میکردم که باز دیدم 3 گیگ شد ساسپند کردن تیکت زدن برای فایل هاستینگ نیست!!!!!
من نمیدونم برای چی همچین سرویسی میدن ! به درد میزبانی هم نمیخوره
من كه هيچوقت سمت همچين سرويس هايي نميرم كاملا مشخصه جريانش چيه واسه همينم دركش نكردم و نخواهم كرد اين كلمه نامحدود رو
-
تعداد تشکر ها از yekmobile.com به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2011 18:22
# ADS
-
September 2nd, 2011, 18:40
سلام
جالب شد دوستان
توی سایت همه مشخصات رو نامحدود قید کرده ، اما الان که پرداخت رو انجام دادم ، می بینم اد آن دومین رو روی 5 تا محدود کرده . تیکت زدم ، می گه ادد آن دامین 5 تا بیشتر نمی دیم .
تیکت زدم که این بر خلاف چیزی هست که شما توی سایتتون گفتین و این اخلاقی نیست . در خواست بر گشت هزینه رو دادم .
منتظرم
-
-
September 2nd, 2011, 18:47
بهتره از اين جاهايي كه زدن نا محدود خريدنكنيد خدا كنه پولتون و بدن
-
-
September 2nd, 2011, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
سلام
جالب شد دوستان
توی سایت همه مشخصات رو نامحدود قید کرده ، اما الان که پرداخت رو انجام دادم ، می بینم اد آن دومین رو روی 5 تا محدود کرده . تیکت زدم ، می گه ادد آن دامین 5 تا بیشتر نمی دیم .
تیکت زدم که این بر خلاف چیزی هست که شما توی سایتتون گفتین و این اخلاقی نیست . در خواست بر گشت هزینه رو دادم .
منتظرم
دوست عزیز از کدومشون خرید کردید ؟
-
-
September 2nd, 2011, 18:58
ببخشیدم یادم رفت بگم ، پرشین هویز .
هنوز جواب نداده اند . منتظرم هم چنان
-
-
September 2nd, 2011, 19:19

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
بهتره از اين جاهايي كه زدن نا محدود خريدنكنيد خدا كنه پولتون و بدن
قانون مسخره زمان پانصد سال پیش شرکت
در صورت استرداد مبلغ بالایی 100 باید سیر تا پیاز زندگیت از ادرس تا اسم و فایل و کد پستی را بدی تا برات مبلغ را طی یک چک پست کنند
همچنین هزینه پست ارسال چک از مبلغ کسر میشه
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Akh00nd
ببخشیدم یادم رفت بگم ، پرشین هویز .
هنوز جواب نداده اند . منتظرم هم چنان
توی یکسال و اندی که با این شرکت کار کردم
کمتر پیش میاد که تیکت زودتر از 24 ساعت جواب داده بشه / مهم هم نیست چه ساعتی تیکت را فرستاده باشید
اگر در همان لحظه جواب سری تیکت دیگه ای ارسال کنید با اینکه همون لحظه کسی پشت سیستم بوده و جواب شما رو داده
اما جواب تیکت دوم میره 24 ساعت اینده
-
-
September 2nd, 2011, 20:02
خوب دوستان اومدن گفتن خوبه اين بنده خدا هم گرفت من كه چيزاي خوبي نشنيدم ,ترسيدم بيام بگم گفتم شايدم اشتباه كنم
اينا سروشون داون زياد داره و اينكه شب ها خيلي سرعت سرور كند ميشه و سوالي كه پرسيدم ميگن شبا داريم بك آپ ميگيريم پشتيباني خوبي هم ندارند سريع هم ساپسند ميكنند و ديتاسنترشونم جالب نيست جواب سربالا هم زياد ميدن.
اينا رو چند ماه پيش كه دنبال هاست بودم از اين هاستينگ فهميدم.
-
-
September 2nd, 2011, 20:18
-
تعداد تشکر ها از httpserver به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2011, 20:27

نوشته اصلی توسط
httpserver
پرشین هویز عالیه
ما اگه حرفی زدیم با سند و مدرک زدیم و تیکتهایی که نشون هر کی بدی میخنده به این پشتیبانی و جوابها هم کپی ازش گرفتم تقدیم حضور مکینیم
شما هم اگر سندی درباره عالی بودنش داری بذار بعد بگو عالیه.
-
-
September 2nd, 2011, 20:30
دوستان ، هزینه به حساب من بر گشت داده شد . مشکلی نیست
اما به نظرم این غیر حرفه ای هست که تو سایت ، و تو مشخصات یه چیز نوشته بشه ، ولی در واقعیت یه خدمات دیگه ارائه بشه .
می رم پردیس رو چک کنم .
تنکس
-