خوب اون دیگه برمیگرده به خود شخص ، شما از بیرون هم که می خواهید خرید کنید اول پرس و جو می کنید ... چه برسه به اینترنت ...
نباید همه چیو با هم یکی کنیم که ...
من حتی خرید های وسایل کامپیوترم هم از اینترنت می خرم چون بیرون انقدر دورغ و ریا زیاد شده که نگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــو!
در کل این برنامه اگر با هدف رفع یک مشکل از خانواده هاست خوب هست ولی اگر ابزاری جهت شستشوی مغزی خانواده ها و زمینه سازی برای بستن پورت های ... ( مانند پاکستان )هست کاری بسیار کثیف , غیر قانونی و غیر انسانی هست. به هیچ شخصی ربطی نداره که ( در حالی که من آسیبی به دیگران نمی رسانم ) من چه کاری انجام میدم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
اینترنت چیه بابا ؟ بدرد منو تو نمیخوره که حرامه !
به جاش بریم تفریحات سالم انجام بدیم , عمو پورنگ ببینیم , فیتیله ببنیم , سریال های اکشن و هیجانی ایرانی ببنیم همینطور فیلم های هالیوودی که دوبله میشه و تو فیلم زن رو شوهر رو خواهر برادر میکنند ,
یارو اموده یه برنامه بود داشت اموزش گوگل میداد میگفت برای دونستن تایم کشورها برید تو گوگل بزنید Time Iran بهتون زمان دقیق رو میگه مجریه خر کیف شده بود . و یه برنامه بود اموزش Win 7 از این همه کاربرد 7 اموده میگه اگه پیج رو هول بدی گوشه دسکتاپ با بالا پیج تغییر میکنه .
شبکه اموزش بجای اینکه بیاد اموزش های کامپیوتر بزاره دیدم دارن مسابقه اشپزی گذاشتند
نت نیایک چیکار کنیم !
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
این کار انجام شدنی هست و شیر نت بیرون رو به داخل خواهند بست
درضمن بعد از اجرا اینو من به شما قول میدم که این کارو درصورت اجرای شدن تا دوماه بیشتر نمیتواند ادامه پیدا کنه و با شکست رو برو خواهد شد
ویرایش توسط abolfazl201358 : September 2nd, 2011 در ساعت 18:17
خوب شما فکر میکنید اگه با شکست برخورد کنن محدودیت بر میدارن به اشتباه خودشون اعتراف میکنن !!! هرگز
چند وقت پیش دیدم که خدابیامرز توی یه مصاحبه داشت از مردم دلجویی و معذرت خواهی میکرد و به اشتباهات خودش اعتراف میکرد ولی هرگز توی این مدت ندیدم که کسی به اشتباهات خودش اعتراف کنه یا در حال جبران اشتباهش باشه
مطمئن باش اگه با مشکل بربخورن اینقد ادامه میدن اینقدر گند میزنن تا کسی از نت استفاده نکنه و همه نت زده بشن و کسی ناراضی نباشه
یه بحث کارشناسی هم میزارن دوتا از خودشون میاد میشینه میگن عالی بود کار خوبی بود جلوی خیلی چیزا گرفته شد ببینید اینم امار تخلفات اینترنتی 80 درصد کاهش داشته
![]()
اول اینکه اوصولا من توی این جور تاپیکا شکت نمیکنم و احل این جور حرکات 30یا 30 و این حرفها نیستم
اگه این پست رو زدم فقط پیش بینی چیزی که اتفاق خواهد افتاد رو کردم
بعد هم دوست عزیز یکم باید واقع بینانه تر به این مسئله نگاه کرد
در اون اتفاقات که افتاد و شلوغی به نظر من الکی که توی مملکت راه افتاد خیل حرکتا به صورت فیلم رو گوشی های موبایل به شبکه های اونجوری ارسال شد
خوب راه اندازی این اینترنت داخلی میتونه ی منظور داشته باشه اونم اینکه اگه زمانی دوباره چنین حرکتی شد
شیر نت رو میبندن که چیزی به بیرون درز نکنه و کسی هم صداش در نیاد که چرا نت قعط شده یا سرعت کمه چون اینترانت داخلی و حلال داریم ؟
این ی بعدش هستش بعد دیگرش هم اینکه شاید شاید شاید بستر خوبی بشه برای تبادل اطلاعات و نظرات مثبت بین کاربران و امنیت اطلاعات واقعا ولی از اینکه منو شماو غیره این جور تاپیک را بزنیم و هزارو یک جور پیشبینی بد بینانه ویا خوشبینانه کنم در عمل هیچ تاثیر نخواهد داشت
به نظر من این جوز تاپیک ها و این جور بحث ها در ی فروم اموزشی و تخصصی مثل اینجا زده نشه خیلی بهتره اینم نظر منه :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)