خرید هاستینگ مثل ازدواج کردن است، قبل از خرید چشمان خود را به خوبی باز کنید و بعد از خرید آنها را ببندید، در غیر اینصورت زندگی سراسر پراسترسی خواهید داشت.
پاسخ : تبدیل رایگان Html به وردپرس
درسته دوست عزیز اما گفتم که:
تازه پست من اسپم هم نبود چون دارای بار علمی (اطلاع رسانی) بود:نتونستم خودمو کنترل کنم واسه همین اینجا هم یک تشکر ویژه واست نوشتم!
متوجه نشدم!دوستان به خدا خیلی خوبه که همچین افرادی هستند که بدون فکر کردن به مادیات به پیشرفت علم کمک کنند!
رفع اسپم این پست:
آرمین جان نمی خوای آموزش تبدیلشو هم به ما بگی؟؟؟
به پیشرفت علم بیشتر کمک می کنی!![]()
خرید هاستینگ مثل ازدواج کردن است، قبل از خرید چشمان خود را به خوبی باز کنید و بعد از خرید آنها را ببندید، در غیر اینصورت زندگی سراسر پراسترسی خواهید داشت.
مگه قالب ماله اینا نیست ؟یکی از عوامل اصلی عمومی شدن این فالبم atilnic.com هست .... (فحش) .... چقدر ارزش کار دیگران توی ایران بی ارزشه ...![]()
یه نرم افزار بود تبدیل می کرد ؟! همون نیست ؟
سلام عزیز خوب کارکردی ولی من دو سوال دارم قالب پستها یا همان single.php در قالب وجود نداره و فانکشنی هم من در قالتون ندیدم
آیا ازنظرشما این اشکال نیست؟
لطفا این مشکل را هم رفع نمایید
این قالب به درد وردپرس نمیخورد که ... مناسب جوملا بود ...
درهرصورت پابلیکش کردید رفت دیگه ...
بله حرف شما درست
من این سایت را در حال ساخت دارم
…::: پایگاه قرآنی آیات نور- کانون قرآن و عترت (ع) برازجان :::… *در حال تست* درسته قالب تبدیلی از جوملا به وردپرس بوده ولی لطفا کاملا نگاش کن
من صحبتم این بود که ((آیا ازنظرشما این اشکال نیست؟)) و اینو میگم واقعا یک اشکال هست باید توی فانکشن این تابع را ذکر می کردی یا توی همون فایل اصلی که متاسفانه این کار را نکردید
ما مخلص شما و دوست عزیزمون احسان در نالرز هم هستیم
ویرایش توسط sazsaz : September 3rd, 2011 در ساعت 04:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)