صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: زمینه سازی صدا و سیما برای محدود کردن اینترنت (اینترنت حلال)

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض زمینه سازی صدا و سیما برای محدود کردن اینترنت (اینترنت حلال)

سلام.

این موضوع رو لطفا اسپم نکنیم و فقط نظرمون رو اعلام کنیم و کاری نکنیم که تاپیک قفل بشه و یا حذف بشه.
    لطفا با حفظ ادب و اخلاق و عدم توهین به شخصی یا سازمانی گفتگو کنیم

امروز جمعه ساعت 14:45 دقیقه، شبکه اول سیما برنامه تب

مصاحبه با چند نفر از کاربران اینترنت، فیسبوک (فیس بوک) که کارشون سرکار گذاشتن پسرها هست و صفحه تقلبی میسازند و دیگران رو سرکار میزارن، و با هم قرار فیسبوکی میزارن و ....
    روانشناس برنامه هم تمام کاربران اینترنت (کسانی که به وبگردی مشغول هستند) انسان هایی خواند که در جامعه ناموفق هستند. و جامعه گریز هستند.

به نظرم قصدشون اینه که اینترنت رو در اذهان کسانی که با خیلی باهاش آشنایی ندارند، اینطور جلوه بدند که اینترنت فقط یعنی چت کردن، دختربازی ، سرکار گذاشتن دیگران، ***ی اطلاعات و .....

یعنی به نظرم از دید یک شخصی به اینترنت نگاه میکنند که اصلا باهاش آشنایی ندارند، و از اون فقط چت کردن و این مسائل رو میدونند، در حالی که نمیدونند خیلی ها از اینترنت خرج زندگیشون رو درمیارند، یا حداقل قسمتی از هزینه های زندگی رو، خیلی ها روی سایت هاشون کار میکنند. همه چیز اینترنت، این چیزهایی نیست که اینها میگن.
    من وقتی اینجور برنامه ها رو میبینم واقعا ناراحت میشم.

من فکر میکنم میخوان که زمینه سازی کنند در بین مردم که اینترنت جای بدیه و ... که اگه طرح اینترنت حلال اجرا شد و محدودیت ها زیاد بود و ... کسی نتونه اعتراض کنه و حتی خانواده ها هم جلوی ما بیاستند.

البته این نظر من هست ، شایدم قصدشون اطلاع رسانی باشه ! اما بازهم ...
    ویرایش توسط Arash999 : September 2nd, 2011 در ساعت 15:34

2. تعداد تشکر ها ازArash999 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : زمینه سازی صدا و سیما برای محدود کردن اینترنت (اینترنت حلال)

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash999 نمایش پست ها
    سلام.

این موضوع رو لطفا اسپم نکنیم و فقط نظرمون رو اعلام کنیم و کاری نکنیم که تاپیک قفل بشه و یا حذف بشه.
    لطفا با حفظ ادب و اخلاق و عدم توهین به شخصی یا سازمانی گفتگو کنیم

امروز جمعه ساعت 14:45 دقیقه، شبکه اول سیما برنامه تب

مصاحبه با چند نفر از کاربران اینترنت، فیسبوک (فیس بوک) که کارشون سرکار گذاشتن پسرها هست و صفحه تقلبی میسازند و دیگران رو سرکار میزارن، و با هم قرار فیسبوکی میزارن و ....
    روانشناس برنامه هم تمام کاربران اینترنت (کسانی که به وبگردی مشغول هستند) انسان هایی خواند که در جامعه ناموفق هستند. و جامعه گریز هستند.

به نظرم قصدشون اینه که اینترنت رو در اذهان کسانی که با خیلی باهاش آشنایی ندارند، اینطور جلوه بدند که اینترنت فقط یعنی چت کردن، دختربازی ، سرکار گذاشتن دیگران، ***ی اطلاعات و .....

یعنی به نظرم از دید یک شخصی به اینترنت نگاه میکنند که اصلا باهاش آشنایی ندارند، و از اون فقط چت کردن و این مسائل رو میدونند، در حالی که نمیدونند خیلی ها از اینترنت خرج زندگیشون رو درمیارند، یا حداقل قسمتی از هزینه های زندگی رو، خیلی ها روی سایت هاشون کار میکنند. همه چیز اینترنت، این چیزهایی نیست که اینها میگن.
    من وقتی اینجور برنامه ها رو میبینم واقعا ناراحت میشم.

من فکر میکنم میخوان که زمینه سازی کنند در بین مردم که اینترنت جای بدیه و ... که اگه طرح اینترنت حلال اجرا شد و محدودیت ها زیاد بود و ... کسی نتونه اعتراض کنه و حتی خانواده ها هم جلوی ما بیاستند.

البته این نظر من هست ، شایدم قصدشون اطلاع رسانی باشه ! اما بازهم ...
    باسلام
    نظر شما کمی تا قسمتی ابری درست میباشد!
    اما من فکر میکنم ۵۰ تا ۶۰ درصد جهت اطلاع میباشد... .
    واقعا چه کلاه برداری ها ***ی ها و .... از طریق همین چت و ... انجام نمیشود
    البته هر چیز خوب یه سری چیزهای بد هم داره که اکثر ایرانی ها عادت کردیم که همیشه چیزهای بد هرچی خوب رو بیشتر از چیزهای خوبش بهش توجه کنیم...
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    نظر شما کمی تا قسمتی ابری درست میباشد!
    اما من فکر میکنم ۵۰ تا ۶۰ درصد جهت اطلاع میباشد... .
    واقعا چه کلاه برداری ها ***ی ها و .... از طریق همین چت و ... انجام نمیشود
    البته هر چیز خوب یه سری چیزهای بد هم داره که اکثر ایرانی ها عادت کردیم که همیشه چیزهای بد هرچی خوب رو بیشتر از چیزهای خوبش بهش توجه کنیم...
    موفق باشید
    سلام.

بله حرف شما درسته، اما چیزی که منو خیلی ناراحت میکنه اینه که بیشتر جنبه منفی این قضیه رو نشون میدن . البته اطلاع رسانی صدا و سیما هم بد نیست. قبل اون هم یک شبکه دیگه برنامه آموزشی داشت، برنامه بروز، یادم رفت کدوم شبکه بود!

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

سلام.

بله حرف شما درسته، اما چیزی که منو خیلی ناراحت میکنه اینه که بیشتر جنبه منفی این قضیه رو نشون میدن . البته اطلاع رسانی صدا و سیما هم بد نیست. قبل اون هم یک شبکه دیگه برنامه آموزشی داشت، برنامه بروز، یادم رفت کدوم شبکه بود!
    باید جنبه منفی رو نشون داد تا افراد رو بتوانند قانع کنند. یه برنامه بود در باره شرکتهای هرمی نمیدونم دیدید یا نه ممکنه این شرکتها یک یا دوتا جنبه خوب هم داشته باشند که ندارند ولی اومدن از جنبه بد قضیه رو نشون دادن تا به افراد نشون بدند این راهیی که شما میروید به ترکستان هست.
    برنامه هایی هم من دیدم که از اینترنت خیلی خوب گفتند.
    یا مثلا میخوان بگن سرعت نرید بیان مثلا از مایشن بنز فیلم بگیرن که بعد از ترمز کردن درجا وای میسته؟ کسی منقلب نمیشه بلکه ترقیب میشه که سرعت بره. ولی وقتی بیان اون صحنه ها رو نشون بدن دیگه افراد به خودشون میان که حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه
    مثل بستن کمربند که الان من میبنیم تو ایران و به خصوص تو تهران اکثر مردم رعایت میکنند.
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    416 پست

آره درسته منم دیدم یک مشت چرندیات بود که به خورد این مردم ساده می دادند
    واقعا برای او پسره که تو کافی شاپ بود و دوستش و با فیس بوک کار می کرد منع می کرد متاسفم
    خودش حالا از تفریحات سالم حرف می زد مو هاشو دیدیم
    کسی ادعای تفریحات سالم می کنه نمی آد هروز بیرون یا با رفیق بازی نمی کنه
    واقعا که ....

8. تعداد تشکر ها از shamimi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باید جنبه منفی رو نشون داد تا افراد رو بتوانند قانع کنند. یه برنامه بود در باره شرکتهای هرمی نمیدونم دیدید یا نه ممکنه این شرکتها یک یا دوتا جنبه خوب هم داشته باشند که ندارند ولی اومدن از جنبه بد قضیه رو نشون دادن تا به افراد نشون بدند این راهیی که شما میروید به ترکستان هست.
    برنامه هایی هم من دیدم که از اینترنت خیلی خوب گفتند.
    یا مثلا میخوان بگن سرعت نرید بیان مثلا از مایشن بنز فیلم بگیرن که بعد از ترمز کردن درجا وای میسته؟ کسی منقلب نمیشه بلکه ترقیب میشه که سرعت بره. ولی وقتی بیان اون صحنه ها رو نشون بدن دیگه افراد به خودشون میان که حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه
    مثل بستن کمربند که الان من میبنیم تو ایران و به خصوص تو تهران اکثر مردم رعایت میکنند.
    موفق باشید

آره حرفاتون درسته.

توی برنامه هم کسانی که وبگردی میکنند (و ساعات زیادی رو در اینترنت سپری میکنند) رو بد توصیف کردند، به نظر میرسه با منظور خاصی اینو بیان کردند !!!

عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

هدفشون رو نمی دونم ! اما باید یک سری چیزا روشن بشه ! الان توی فیس بوک خیلی اتفاقات جالبی میافته ... مثلا افرادی که خود را دختر جا میزنند و کاسبی راه میندازن برای خودشون ...

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

البته با اینکه به افراد وبگرد توهین شده کاملا مخالفم! جامعه ی سالمی نداریم ...!!! الان وب از همه جا امن تره !!!
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    هدفشون رو نمی دونم ! اما باید یک سری چیزا روشن بشه ! الان توی فیس بوک خیلی اتفاقات جالبی میافته ... مثلا افرادی که خود را دختر جا میزنند و کاسبی راه میندازن برای خودشون ...

ببین مشکل این نیست، بله باید این ها روشن بشه برای مردم.

اما همه اینترنت رو اینطور جلوه بدند، همونطور که این برنامه این کار رو کرد به نظرم، بقیه چیزها و همه میتونن زیر سوال برن. دیگه وقتی اسم اینترنت میاد ، بی اعتمادی توی ذهن ها نقش میبنده، مثلا من برادرم ، برای پرداخت آنلاین از کارتش، با اینکه میدونه که من اشتباه نمیکنم، اما میترسید و یا من میخواستم سایت بخرم، همه خانواده منو سرزنش کردند که کلاهبرداریه ...

این موضوع به دلیل فرهنگ پایین استفاده از تکنولوژی توی کشور ما خیلی زیاده !

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط shamimi نمایش پست ها
    آره درسته منم دیدم یک مشت چرندیات بود که به خورد این مردم ساده می دادند
    واقعا برای او پسره که تو کافی شاپ بود و دوستش و با فیس بوک کار می کرد منع می کرد متاسفم
    خودش حالا از تفریحات سالم حرف می زد مو هاشو دیدیم
    کسی ادعای تفریحات سالم می کنه نمی آد هروز بیرون یا با رفیق بازی نمی کنه
    واقعا که ....
    چه خوب شد شما دیدید برنامه رو، و متوجه شدید چقدر آزار دهنده بود حرفهایی که زده شد، و چقدر سطحی به مسأله و اینترنت نگاه میشه توی اینجور برنامه هایی.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    416 پست

از نظر من که دوستایی که در سایت ها و نت دارم بسیار بهتر و با مرامتر از دنیای بیرون هستند و حتی به من اثبات شده که دوستهای نتی خیلی خیرشون بیشتر به آدم می رسه تا آدمهای عادی که هروز درسر کار می بینیم و ادعای رفاقت می کنند

13. تعداد تشکر ها از shamimi به دلیل پست مفید

عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

ببین مشکل این نیست، بله باید این ها روشن بشه برای مردم.

اما همه اینترنت رو اینطور جلوه بدند، همونطور که این برنامه این کار رو کرد به نظرم، بقیه چیزها و همه میتونن زیر سوال برن. دیگه وقتی اسم اینترنت میاد ، بی اعتمادی توی ذهن ها نقش میبنده، مثلا من برادرم ، برای پرداخت آنلاین از کارتش، با اینکه میدونه که من اشتباه نمیکنم، اما میترسید و یا من میخواستم سایت بخرم، همه خانواده منو سرزنش کردند که کلاهبرداریه ...

این موضوع به دلیل فرهنگ پایین استفاده از تکنولوژی توی کشور ما خیلی زیاده !

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

چه خوب شد شما دیدید برنامه رو، و متوجه شدید چقدر آزار دهنده بود حرفهایی که زده شد، و چقدر سطحی به مسأله و اینترنت نگاه میشه توی اینجور برنامه هایی.
    خب می دونید اصلا چرا این فکر به وجود اومده؟ چون واقعا کلاه برداری زیاد شده.شما مثلا توی همین فروم نگان کنید از هر 10 تاپیک ، یکیش شکایت هست.
    توی اینجا ها آدم خیی باید دقت کنه.شما هم فکر کنم اون تاپیک رو خونده باشید که 650 هزار تومان داده به یه فرد توی اینترنت که براش موبایل بگیره بعد یه بسته از پست میاد که توش نوشته معذرت می خوام گولت زدم.این به خاطر چیه؟ به خاطر اینکه نمی دونسته.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)