سلام
من با پرشین هوایز کار کردم یه مدتی
سرویس هاشون خوبه
پ.ن :
pishroserver
Guest
این قضیه اش چیه
Guest !
پرشین هویز
پردیس هاستینگ
سلام
من با پرشین هوایز کار کردم یه مدتی
سرویس هاشون خوبه
پ.ن :
pishroserver
Guest
این قضیه اش چیه
Guest !
سلام به همه دوستان
بنده تا به حال فقط برای هاستینگ با پرشین همکاری داشتم و در مورد vps اون شرکت و خدماتش در این زمینه خبری ندارم ولی اینطور که دوستان میگن ظاهراً چون مشتری vps ندارن به صورت موردی پول رو بابت vps از شما میگیرن و با پول خودت برات خرید می کنن، حالا احتمالاً بدشانس بودی که طرف سوم معامله بدقولی کرده و...
این داستان پست کردن چک و عدم واریز به حساب و کارت پاشنه آشیل پرشین هویز است...
با تمام این احوال مشکل خاصی در زمینه هاستینگ مشاهده نکردم.
این مورد کاملاً تأیید میشه، شما تیکت میزنی جواب اول از فارس میاد و چون مشکل حل نشده ریپلای میکنی، جواب دوم از محلات میاد، بازم ریپلای می کنی و این بار از فارس میاد و... ولی در نهایت مشکل حل میشه.هر کی امد یک حرف زد
یکی امد گفت میشه / فرداش یکی امد گفت شرایط نمیشه / فرداش یکی امد گفت تیکت به فلان جا ارجاع شد
فردا اون ارجاع کننده امد یک حرف زد خلاصه هر تیکت یک روز به یکروز جواب داده میشه و تو همون موقع هم مثل یک اش و ده اشپز شده بود
چند سوال هم با عدد بندی پرسیده میشود
مثلا از یک تا چهار میپرسیدی که جواب بله یا خیر بود
بعد 24 ساعت یکی جواب داده میشود و باید سوال را میپرسیدی تا باز 24 بعد یکی بیاد جواب بده
دست رو دلم نزار که خونِ ، یک هفته است این بلا نازل شده و وحید عزیز قول داده درستش کنن، فعلاً مدیر فنی فروم در مرخصی به سر می برند، منتظریم برگردن تا مشکل ما هم به لطف خدا حل بشه.
موفق باشید
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
پرشین هویز:
سرویس های هاستینگ نامحدود برای کاربران حرفه ای با هزینه ای مناسب مهیا شده است.
تعریف هاستینگ نامحدود:
"استفاده نامحدود تا زمانی که برای سایرین مشکلی بوجود نیاورد و کارکرد سرویس آنها را مختل نکند."
بنابراین تازمانی که به منابع سرور فشاری وارد نشود می توانید آزادانه از این سرویس استفاده نمائید و محدودیتی در استفاده شما از پیش تعیین نشده است.
سرویس های این بخش برای هرگونه فعالیت هاستینگ مبتنی بر لینوکس/ویندوز بصورت استفاده یکسان اشتراکی از منابع سخت افزاری و نرم افزاری سرور مناسب می باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)