سلام
من میخام نرم افزاری که در لینک زیر هست رو بخرم کی میتونه انجام بده و برای ۸۸ دلار چقدر باید بدم
Mind Mapping Software | Mind Mapping Made Easy
(پلیز افراد شناخته شده انجمن فقط)
سلام
من میخام نرم افزاری که در لینک زیر هست رو بخرم کی میتونه انجام بده و برای ۸۸ دلار چقدر باید بدم
Mind Mapping Software | Mind Mapping Made Easy
(پلیز افراد شناخته شده انجمن فقط)
سلام
هر دلار 1250 تومان بدون کارمزد.
من کرک این نرم افزار رو داشتم اگر خواستی ، در کل به خاطر یه سری مسایل شخصی حالم از این نرم افزار بهم میخوره !( استادمون مجبور کرد پروژه هامون رو بیاریم روی این ) lol
![]()
برای این مبلغ و با قیمت امروز هر دلار 1345 تومان (بدون کارمزد و هزینه های جانبی)
میزبانی وب حرفه ای(لینوکس-ویندوز-وارز)
*بک آپ روزانه، هارد RAID، کانکشن دوگانه 100Mb/s
خریدوفروش رسمی و شرکتی ارز
می تونم انجام بدم با دلاری 1180 با هزار تومان دستمزد خودم واسه انجامش
هر دلار 1300
3000 کارمزد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام
از همه دوستان که به پست ما پاسخ دادن تشکر میکنم
متاسفانه بنده از کاربری با نام کاربر fas خرید کردم فقط به دلیل قیمت پایینی که میدادند بعد فهمیدم ایشون کلاه بر دار بزرگ اميرحسين ضرابيان میباشند که بعد از دریافت ۱۰۸ هزار تومان هیچ پاسخی به من ندادن
اميرحسين ضرابيان
محل سكونت: همدان - میدان دانشگاه - کافی نت پارسیان - امیر حسین ضرابی
09381761955
اسم این شخص رو اگر تو نت سرچ کنید تاپیک های زیادی از کلاه بر داری های این آقا میبینید
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
دوست عزیز قیمتی که این دوستمون میدن اصلا منطقی نیست ۱۰۰ در ۱۰۰ کلاه بر دار هستند بتون قول میدم و به احتمال زیاد اگر مدیران ای پی این شخص رو چک کنند احتمال اینکه همون امیر حسین ضرابیان باشه هست گرون بخرید ولی از یک سایت معتبر خرید کنید نا از یک فرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)