-
August 28th, 2011, 17:52
عضو جدید
پاسخ : درخوسواست whmcs نال شده
درسته - ولی واسه شروع - اصلا توجیح اقتصادی نداره این همه خرج - میشه با 1 . 2 ماه استفاده کردن از نال شده کارو راه انداخت
-
تعداد تشکر ها از birjandiya به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2011 17:52
# ADS
-
September 1st, 2011, 23:38
یه راه دیگه هم هست بعضی هاستینگ های خارجی به همراه ریسلری whmcs رو رایگان می دن.
-
تعداد تشکر ها از fanoos به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2011, 23:41
WHMCS.v4.5.2 همراه با فارسی ساز کامل و قالب فارسی | دانلود رایگان اسکریپت
(سیستم + فارسی ساز مدیریت و بخش کاربری و قالب فارسی پورتال) رو از لینک بالا دانلود کنید.
ویرایش توسط Arash999 : September 1st, 2011 در ساعت 23:43
-
تعداد تشکر ها از Arash999 به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2011, 23:43

نوشته اصلی توسط
fanoos
یه راه دیگه هم هست بعضی هاستینگ های خارجی به همراه ریسلری whmcs رو رایگان می دن.
جوک گفتی :دی
بجای اینکه هزینه خرید ریسلر از سایت های خارجی کنه لایسنس رو بخره براش بصرفه تره.
دانلود WHMCS 4.4.1 R2 Full NULLED (به همراه فارسی ساز)
دانلود whmcs 4.5.1 نال شده
-
تعداد تشکر ها از armintanha به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2011, 23:53

نوشته اصلی توسط
armintanha
جوک نیست. برای کسی خوبه که بخواد ریسلر بگیره و دیگه واسه لایسنس whmcs هزینه نکنه
من جایی رو سراغ دارم که ریسلر + whmcs + دامین رایگان + قالب رایگان و..... میده
ویرایش توسط Arash999 : September 2nd, 2011 در ساعت 00:00
-
-
September 2nd, 2011, 00:00
منم منظورم این بود برای کسی که ریسلر می خواد بگیره اینطوری بصرفه تره و معمولا با 20 دلار در ماه اکانت ریسلر به همراه لایسنس WHMCS و Cpanel در اختیارت قرار می گیره.
-
-
September 2nd, 2011, 00:00
این سیستم ارزش داره که نسخه کامل رو خریداری کنید
اگر میخواید حرفه ای کار کنید حرفه ای شروع کنید
-
-
September 2nd, 2011, 00:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanoos
شما که این پیشنهاد رو میدی بهتره بری یه تحقیقی هم بکنی که کسایی که از این سرویس ها رو از هاستینگ هایی خارجی مثل hostgator خریدند چه مشکلاتی داشتند
اونا وقتی ببینند که کمی از از حد معمول مصرف سرورتون بالا میره سریعا suspand میکنن حالا بگذریم خاطر تحریم چه بازی های که در نمیارن
-
-
September 2nd, 2011, 06:43

نوشته اصلی توسط
sepastian
شما که این پیشنهاد رو میدی بهتره بری یه تحقیقی هم بکنی که کسایی که از این سرویس ها رو از هاستینگ هایی خارجی مثل hostgator خریدند چه مشکلاتی داشتند
اونا وقتی ببینند که کمی از از حد معمول مصرف سرورتون بالا میره سریعا suspand میکنن حالا بگذریم خاطر تحریم چه بازی های که در نمیارن
hostgator که بله ، اما بهتره شما تحقیق کنی ، من این سرویس رو از اروپا سراغ دارم و به دوستم هم معرفی کردم الان هم چندین ماهه استفاده میکنه. ریسلر + whmcs + دامین رایگان + قالب رایگان و.....
suspand هم نمیکنند ، دلیلی هم نداره بکنند ، چون سرویس هاشون مسخره بازی نیست مثل همون شرکتی که گفتی ! به نظرم نهایت حماقته از اینجور شرکت های آمریکایی خرید کردن.
ویرایش توسط Arash999 : September 2nd, 2011 در ساعت 06:47
-
-
September 2nd, 2011, 06:59
تایید میشه
ریسلر که فقط Hostgator نیست!
میشه از شرکت های اروپایی و کانادایی سرویس گرفت که مشکل تحریم ندارند و اگر استفاده ار سرویس در حد معقول هاست اشتراکی باشه، Suspend نمی کنند.
-