-
August 31st, 2011, 02:22
پاسخ : دیتا سنتر phonix مشکل داره؟

نوشته اصلی توسط
amirlord
ایشون گفتن ساپورت افتضاحه ! نمیدونستم دیتاسنتر باید به سرورمجازی ها هم ساپورت بده !!! در مورد پورت هم دارن کار میکنن ولی الانش هم خیلی بهتر از بعضی دیتاسنتر های اروپا هست .
موافقم، منم ازش سرور دارم، نسبت به قیمتش خوبه و آپتایمش هم تا الان 100% بوده، پینگ هم معمولا بین 300 تا 350 میده، در ضمن مزیت مهمی که داره این هست که نسبت به دیتاسنترهای آمریکایی دیگه خیلی به اسپم حساس نیست
-
تعداد تشکر ها ازtehvps به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011 02:22
# ADS
-
August 31st, 2011, 02:32
آره زیاد پورتش جالب نیست اما آپ تایم خوبی داره ! پینگش خوبه بدک نیست در کل هرچی پول بدی آش میخوری !
و یه خبر خوب اینکه ما در تماسی که با دیتا سنتر داشتیم فهمیدیم در چند وقت آینده پورت ها اوکی میشه !
-
-
August 31st, 2011, 03:12
عضو انجمن
پورت در حال بررسی است ایشالله بهتر خواهد شد بنده 20 تا سرور از این دیتا دارم اصلا مشکلی تا به حال نداشتم چه ساپورت چه آپتایم و غیره
دقیق و خوب
-
تعداد تشکر ها ازmakh000f به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011, 03:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tehvps
موافقم، منم ازش سرور دارم، نسبت به قیمتش خوبه و آپتایمش هم تا الان 100% بوده، پینگ هم معمولا بین 300 تا 350 میده، در ضمن مزیت مهمی که داره این هست که نسبت به دیتاسنترهای آمریکایی دیگه خیلی به اسپم حساس نیست
مطمئن هستید که به اسپم زیاد حساس نیست ؟ اگر اینطوری باشه من یه وی پی اس بگیرم کمترین قیمتش چنده برا وی پی اس؟
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011, 03:59
ما نیز مثل هادی جان سرور زیاد داریم اینجا
تنها بدی پورت اشتراکی !
آپ تایم از hetzner خیلی خیلی بهتر است !
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
فراموش کردم که عرض کنم abuse و spam باهامون راه میان ! ولی xlhost و نمونه هایش متاسفانه تا ببینن خاموش کردن در نهایت جریمه و ...
ضمنا لیزوب که دوستمان به مشکل خورد فراموش نشود.
بجز پورت بنده از همه چیز این دیتاسنتر دفاع می کنم.
---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
سلام دوستات یه سرور مجازی همین امروز تهیه کردم که سرعت دانلودش افتضاحه
با پشتیبانی تماس گرفتم که بهم گفتن که دیتاسنتر phonix در حال ارتقای پورت های خود است !
نظر شما چیست؟
ایا حقیقت این است
بله. درحال ارتقا هستند ! ما گفتیم اگر نتوانید انجام دهید فوری درخواست پورت های اضافه و به قول خودشان کابینت برای سرورهایمان می کنیم.
-
تعداد تشکر ها ازMbjHosting به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011, 04:04
ببینیم و تعریف کنیم خدا کنه !
حیفه به خاطر پورت همه از این دیتا سنتر کوچ کنند1
-
-
August 31st, 2011, 04:28

نوشته اصلی توسط
dertgtr
مطمئن هستید که به اسپم زیاد حساس نیست ؟ اگر اینطوری باشه من یه وی پی اس بگیرم کمترین قیمتش چنده برا وی پی اس؟
عرض کردم نسبت به دیتاسنترهای آمریکایی دیگه کمتر حساس هستن، همونطور که دوستمونم گفت بعد از رخ دادن اسپم هم راه میان
-
تعداد تشکر ها ازtehvps به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011, 04:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tehvps
عرض کردم نسبت به دیتاسنترهای آمریکایی دیگه کمتر حساس هستن، همونطور که دوستمونم گفت بعد از رخ دادن اسپم هم راه میان
یعنی وی پی اس رو که ازش اسپم ارسال شده برای مدتی باز می کنن تا مشکل ارسال اسپم رو حل کنیم؟
کمترین قیمت وی پی اس چنده تو این دیتاسنتر؟ خودش مستقیم وی پی اس میفروشه؟
ممنونم از اینکه پاسخ دادید
-
-
August 31st, 2011, 04:49

نوشته اصلی توسط
dertgtr
یعنی وی پی اس رو که ازش اسپم ارسال شده برای مدتی باز می کنن تا مشکل ارسال اسپم رو حل کنیم؟
کمترین قیمت وی پی اس چنده تو این دیتاسنتر؟ خودش مستقیم وی پی اس میفروشه؟
ممنونم از اینکه پاسخ دادید
http://www.securedservers.com
-
تعداد تشکر ها ازnightman به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2011, 12:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nightman
این http://www.securedservers.com سرورهای Phoenix NAP رو می فروشه؟ پک اولش چشم منو گرفته کسی از دوستان می تونه این خرید رو برای من انجام بده؟
-