-
August 30th, 2011, 15:51
عضو انجمن
تغییر دسترسی فایل به صورت گروهی
سلام ایا میشه دسترسی فایلهای روی سی پنل رو مثلا 100 تا فایل رو انتخاب کنی بعد دسترسی رو مثلا بکنی 777 من فایل زیاد دارم میخام دسترسی رو تغییر بدم دونه دونه خیلی وقتگیره
-
-
August 30th, 2011 15:51
# ADS
-
August 30th, 2011, 15:56
پاسخ : تغییر دسترسی فایل به صورت گروهی

نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
سلام ایا میشه دسترسی فایلهای روی سی پنل رو مثلا 100 تا فایل رو انتخاب کنی بعد دسترسی رو مثلا بکنی 777 من فایل زیاد دارم میخام دسترسی رو تغییر بدم دونه دونه خیلی وقتگیره
تو خود سی پنل گزینه انتخاب تمام فایل ها رو بزن بعد حق دسترسی رو به فایل ها بده 777 برای همه ست میشه
یا با ctrl فایل هایی رو که میخوای رو انتخاب کن بعد حق دسترسی رو بهشون بده
-
تعداد تشکر ها از armintanha به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2011, 16:04
عضو انجمن
من با گزینه select all انتخاب کردم تمام فایلهای داخل پوشه رو روی یکیشون کلیک کردم و 0777 ددم اما فقط اون پوشه عوض شد دسترسی بقیه تغییری نکرد....
-
-
August 30th, 2011, 16:09

نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
من با گزینه select all انتخاب کردم تمام فایلهای داخل پوشه رو روی یکیشون کلیک کردم و 0777 ددم اما فقط اون پوشه عوض شد دسترسی بقیه تغییری نکرد....
-با Core FTP Pro تمام فایل هاتو انتخاب کن بعد روی properties کلیک کن حق دسترسی رو 777 بزار بعد گزینه recurse Sub-directories رو تیک بزن اوکی کن
-روی تمام فایل ها و پوشه های زیر مجموعه عمال میشه
-
-
August 30th, 2011, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
دسترسی ssh داری به سرور ؟!
هاستینگ پشتیبان با 8 سال سابقه درخشان
poshtiban.com
it (@) poshtiban.com
0311-2650764 داخلی 803
-
-
August 30th, 2011, 18:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
سلام دوست عزیز.
شما با راست کلیک تغییر نده!
توی فایل منیجرتون اون بالا سمت راست change permissision رو بزن تا همه رو تغییر بده!
یا علی
خرید هاستینگ مثل ازدواج کردن است، قبل از خرید چشمان خود را به خوبی باز کنید و بعد از خرید آنها را ببندید، در غیر اینصورت زندگی سراسر پراسترسی خواهید داشت.
-
تعداد تشکر ها از GolestanDesign به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2011, 18:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GolestanDesign
سلام دوست عزیز.
شما با راست کلیک تغییر نده!
توی فایل منیجرتون اون بالا سمت راست change permissision رو بزن تا همه رو تغییر بده!
یا علی
تشکر اکی شد
-