با سلام
دوست گرامی ورد پرس خوبه ولی فشار زیادی روی سرور می آورد.
طرف جوملا نرید که هک زیاد می شود.
e107 اصلا تایید شده نیست.
نیوک هم بد نیست و فشاری روی سرور نمی آورد ولی معمولا سایت های دانلودی وردپرس هستند.
با سلام
دوست گرامی ورد پرس خوبه ولی فشار زیادی روی سرور می آورد.
طرف جوملا نرید که هک زیاد می شود.
e107 اصلا تایید شده نیست.
نیوک هم بد نیست و فشاری روی سرور نمی آورد ولی معمولا سایت های دانلودی وردپرس هستند.
سلام بر شما.
از من خواسته بودید اینجا نظر بدم. متاسفانه شما نمی تونید از هیچ یک از سی ام اس های موجود انتظار یک امر فعالیت رو داشته باشید. هر یک دارای مزایا و معایب خواص خودشون هستند. اون هم روی هاستینگ های اشتراکی.
مشکلاتی که تا الان در مورد سی ام اس ها به شخصه تجربه کردم به این صورت هست:
وردپرس : انعطاف پذیری بالا- کاربردپذیری بالا - اما ساختار ناپایدار(بدین جهت که در حال تغییرات بنیادی هست. و به سمت شی گرایی حرکت میکنه. متاسفانه بارها دیدم که قادر نیست دیتابیس خودش رو پاکسازی کنه. کسی که 5 ساله داره از یک وردپرس استفاده میکنه با حجم اطلاعات بیهودهی مواجه میشه.) سیستم کشینگ ضعیف (partials viewرو ساپورت نمی کنه و چند مورد دیگر).
برای استفاده باید از ایجاد کتگوری و تگ های زیاد شدیدا خودداری کنید.
موبل تایپ : از نظر خودم این سیستم معماریش خداست منتها با پرل نوشته شده. 4 سال تو فروم موببل تایپ پشتیبانیش کردم و انواع هک و پلاگین فارسی ساز فعلیش کار من و باجناقم هست. روی هم رفته درسته مقداری بد دست هست. اما اگر اصولی طراحی بشه. معرکست. یک مزایای اون ایجاد استاتیک صفحات هست. و می توان خیلی از صفحات رو جداگانه رندر کرد و در قالب ها اینکلود کرد.که اصطلاحات میشه یکی از روش های Partials view گفتش.
بزرگترین ضعف این سیستم. سیستم جستجوی اون هست. که تو سایت های بزرگ پدر منابع سرور رو در میاره. و یک مقدار در قسمت مدیریت کند تشریف داره.
دروپال : حدود 1 سال پیش ساختارش رو بررسی کردیم با بچه های ایران پی اچ پی اورگ. بسیار دست باز بود اما ساختار مناسبی نداشت. اما گویا در نسخه های جدید ترکونده و بسیار تغییرات داشته.از اونجا که ساختار خیلی خاصی داره. نیاز به تخصص و آشنایی هست برای کار با این سیستم و اگر تخصصی نگاه نشه . شاید نتیجه بدتر از سیستم های بالا باشه.
جوملا : من نسخه 1.7 رو بررسی کردم. معماریش mvc شده و عالی به نظر میومد. اما در مورد سایت های بزرگ دیدگاهی ندارم.
البته لازم به توضیح هست که ما در ایرسا وب برای موبل تایپ و وردپرس هک هایی آماده کردیم که فشار رو بسیار کم میکنه. در حدی که صدای پشتیبان هاستینگ رو فعلا نشنیدیم. ولی من به عنوان برنامه نویس این حالت ها رو نمی پسندم. همش رفع کتی هست.
اما جهت پایان چند نکته رو خدمت شما عرض کنم:
خیلی از این سایت های زرد دانلود برای یک مطلب شونصد تا تگ میزنند. شاید از نظر سئو و سرچ انجین ها خوب جواب بده. اما فشار زیادی بر سرور میاره. پس از کتگوری زیاد و تگ زدن این شکلی شدیدا خودداری کنید.
طراحی رو افرادی بسپارید که متخصص اون سیستم هستند. منظورم تسلط کامل بر روی اون سی ام اس رو دارند. متاسفانه خیلی از این سایت های دانلود رو شخصی انجام میده که فقط به پول فکر میکنه و بیشتر کارهاش هم کپی برداری هست. 90% کارهاش از نظر ظاهری عالی کار شده اما مشکلات کارش زمانی مشخص میشه که صدای پشتیبان سرور درمیاد
اگر شما واقعا می خواهید محکم و حرفه ای عمل کنید. بهترین گزینه ایجاد یک مدیریت محتوای اختصاصی هست. تا تموم نیاز هاتون رو اصولی بشه پیاده سازی کرد.
برای مثال ir-tci.org , mobile.ir و خیلی های دیگه به این سمت گرایش پیدا کردن. الان وبلاگینا هم تصمیم به این کار پیدا کرده.که من در حال تجزیه و تحلیل سیستم جدیدشون هستم.امکانات و ریزه کاری هایی رو در پروپزالشون ذکر کردن که 90% به راحتی قابل اجرا در هیچ کدوم از سی ام اس ها نیست.
AriyaDownload,fas, h.s,merci,morgan
از منم در خواست کرده بودید که نظر بدم.
من پست جناب zoghalرو خوندم. و با نظر ایشون موافقم.
....
mt طراحی قالب بلد باشی خیلی راحت میتونی بهترین کار در بیاری![]()
اول ممنون از همه دوستان که وقت گذاشتن و منو راهنمایی کردند
در مورد مدیریت محتوای اختصاصی برای این کار حدودا چقدر هزینه داره ؟
راستش من در حال حاضر 500 هزار تومان بیشتر ندارم ماهی 45 هزار تومان هم می تونم برای هاست بدم.
با این مقدار پول میشه یا خیلی خیلی کمه؟
mt و نیوک هم بد نیست
اگر وردپرس را روی یک سرور قوی بیاری بالا ، پایداری بالایی داره
سایت techcrunch را نگاه کن،روی VIP وردپرس هاست می شه و تا حالا هک نشده.....
نیوک هم برای دانلود زیاد استفاده می کنند
سلام .
من ميخوام يه سايت راه اندازي كنم كه فقط مطالب آموزشي توش باشه !! يه سايت ساده
هاست و دامنشو خريدم ! حالا نميدونم ديگه بايد چه كار كنم ! كلي هم اينترنتو گشتم ولي مطلب جالبي كه بخوام ازش چيزي ياد بگيرم پيدا نكردم
ميشه يكي منو راهنمايي كنه ! راستي يه قالب وردپرسم انتخاب كردم ! نميخوام انجمن داشته باشه سايتم
با اين توضيحات حالا بايد چه كار كنم ! من تازه وارد تازه واردم . ممنون ميشم راهنماييم كنيد![]()
![]()
دروپال پیشنهاد میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)