خیر ، صحبت شما کاملا صحیح هست ، متاسفانه افراد و شرکت های تازه کار برای اینکه ثابت کنند جزء دسته های خدای ناکرده کلاه بردار نیستند ، برای اثبات خود کارهایی رو انجام می دند و یا تعهدات رو متقبل می شند که در وهله اول و آخر نه به نفع اون هاست و نه به نفع مشتری. البته من مسائل بیمه و مالیات رو خبر نداشتم . اما طبق تجربه و اطلاعاتی که داشتم می دونستم که اینکه یه قرارداد به مشتری بدیم واقعا برای مشتری حق قانونی ایجاد نخواهد کرد. اما با توجه به توضیحات شما می بینم که این کار اصلا به صلاح نیست.
من از عزیزان یه خواهشی دارم ، وقتی می خواند یه کار جدید یا تعهد جدید بدند ، فکر کنند اون ایده فقط به ذهن خودشون رسیده و این همه شرکت های داخلی و خارجی به فکرشون نرسیده ، پس بدونید حتما اون کار صحیح نیست.
بذارید یه نمونه مثال بزنم :
شما در تمام هاست های معتبر خارجی اگر دقت کنید می بینید هر چه قدر هزینه ماهانه رو کم کنند ، مثلا 2 دلار ، اما هیچ وقت اولین دریافتشون از مشتری زیر 8 دلار نخواهد بود (اونم به همراه ست آپ فی) دلیلش هم روشنه ، چون اگر مشتری هزینه کمی برای هاست پرداخت کنه نسبت به اون هاست احساس مسئولیت نداره و یا ممکنه یه هکری یا فرد مریضی پیدا بشه و با پرداخت اون هزینه و با دسترسی به هاست و سرور فاتحه همه چیز رو بخونه. (این موضوع برام پیش اومده) برای همین همیشه یه حداقلی وجود داره که از اون حداقل کمتر وجود نداره .
در مجموع برای جلب مشتری اصول و قوانین رو زیر پا نذارید ....