نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: راهنمایی برای راه اندازی سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #13
    عدم تائید ایمیل
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    نوشته ها
    98
    تشکر تشکر کرده 
    124
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    42 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی سایت

    سلام بر شما.
    از من خواسته بودید اینجا نظر بدم. متاسفانه شما نمی تونید از هیچ یک از سی ام اس های موجود انتظار یک امر فعالیت رو داشته باشید. هر یک دارای مزایا و معایب خواص خودشون هستند. اون هم روی هاستینگ های اشتراکی.

    مشکلاتی که تا الان در مورد سی ام اس ها به شخصه تجربه کردم به این صورت هست:
    وردپرس : انعطاف پذیری بالا- کاربردپذیری بالا - اما ساختار ناپایدار(بدین جهت که در حال تغییرات بنیادی هست. و به سمت شی گرایی حرکت میکنه. متاسفانه بارها دیدم که قادر نیست دیتابیس خودش رو پاکسازی کنه. کسی که 5 ساله داره از یک وردپرس استفاده میکنه با حجم اطلاعات بیهودهی مواجه میشه.) سیستم کشینگ ضعیف (partials viewرو ساپورت نمی کنه و چند مورد دیگر).
    برای استفاده باید از ایجاد کتگوری و تگ های زیاد شدیدا خودداری کنید.

    موبل تایپ : از نظر خودم این سیستم معماریش خداست منتها با پرل نوشته شده. 4 سال تو فروم موببل تایپ پشتیبانیش کردم و انواع هک و پلاگین فارسی ساز فعلیش کار من و باجناقم هست. روی هم رفته درسته مقداری بد دست هست. اما اگر اصولی طراحی بشه. معرکست. یک مزایای اون ایجاد استاتیک صفحات هست. و می توان خیلی از صفحات رو جداگانه رندر کرد و در قالب ها اینکلود کرد.که اصطلاحات میشه یکی از روش های Partials view گفتش.
    بزرگترین ضعف این سیستم. سیستم جستجوی اون هست. که تو سایت های بزرگ پدر منابع سرور رو در میاره. و یک مقدار در قسمت مدیریت کند تشریف داره.



    دروپال : حدود 1 سال پیش ساختارش رو بررسی کردیم با بچه های ایران پی اچ پی اورگ. بسیار دست باز بود اما ساختار مناسبی نداشت. اما گویا در نسخه های جدید ترکونده و بسیار تغییرات داشته.از اونجا که ساختار خیلی خاصی داره. نیاز به تخصص و آشنایی هست برای کار با این سیستم و اگر تخصصی نگاه نشه . شاید نتیجه بدتر از سیستم های بالا باشه.

    جوملا : من نسخه 1.7 رو بررسی کردم. معماریش mvc شده و عالی به نظر میومد. اما در مورد سایت های بزرگ دیدگاهی ندارم.


    البته لازم به توضیح هست که ما در ایرسا وب برای موبل تایپ و وردپرس هک هایی آماده کردیم که فشار رو بسیار کم میکنه. در حدی که صدای پشتیبان هاستینگ رو فعلا نشنیدیم. ولی من به عنوان برنامه نویس این حالت ها رو نمی پسندم. همش رفع کتی هست.

    اما جهت پایان چند نکته رو خدمت شما عرض کنم:

    خیلی از این سایت های زرد دانلود برای یک مطلب شونصد تا تگ میزنند. شاید از نظر سئو و سرچ انجین ها خوب جواب بده. اما فشار زیادی بر سرور میاره. پس از کتگوری زیاد و تگ زدن این شکلی شدیدا خودداری کنید.
    طراحی رو افرادی بسپارید که متخصص اون سیستم هستند. منظورم تسلط کامل بر روی اون سی ام اس رو دارند. متاسفانه خیلی از این سایت های دانلود رو شخصی انجام میده که فقط به پول فکر میکنه و بیشتر کارهاش هم کپی برداری هست. 90% کارهاش از نظر ظاهری عالی کار شده اما مشکلات کارش زمانی مشخص میشه که صدای پشتیبان سرور درمیاد

    اگر شما واقعا می خواهید محکم و حرفه ای عمل کنید. بهترین گزینه ایجاد یک مدیریت محتوای اختصاصی هست. تا تموم نیاز هاتون رو اصولی بشه پیاده سازی کرد.
    برای مثال ir-tci.org , mobile.ir و خیلی های دیگه به این سمت گرایش پیدا کردن. الان وبلاگینا هم تصمیم به این کار پیدا کرده.که من در حال تجزیه و تحلیل سیستم جدیدشون هستم.امکانات و ریزه کاری هایی رو در پروپزالشون ذکر کردن که 90% به راحتی قابل اجرا در هیچ کدوم از سی ام اس ها نیست.

  2. تعداد تشکر ها ازzoghal به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 39
    آخرين نوشته: March 6th, 2014, 11:43
  2. پاسخ ها: 32
    آخرين نوشته: September 9th, 2013, 00:07
  3. پاسخ ها: 38
    آخرين نوشته: February 4th, 2013, 09:59
  4. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: December 10th, 2012, 14:11

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •