سلام
دوستانی که لایسنس دارن ممنون میشم این فایل را دانلود کنن :
اگر کسی لایسنس داره و می تونه دانلود کنه ممنون میشم اطلاع بده
موفق باشید
سلام
دوستانی که لایسنس دارن ممنون میشم این فایل را دانلود کنن :
اگر کسی لایسنس داره و می تونه دانلود کنه ممنون میشم اطلاع بده
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
یک سوال :
- شما حاضر هستید از ماژول شما به صورت غیر قانونی استفاده بشه؟
سلامیک سوال :
- شما حاضر هستید از ماژول شما به صورت غیر قانونی استفاده بشه؟
من همیشه گفتم
هیچ زمان هزینه برای هیچ لایسنسی ندادم و نخواهم داد
در مورد استفاده هم هیچ مشکلی ندارم , هر زمان هر چیزی از طرف ما منتشر شد , هرکسی نسخه نال شده داشت استفاده کنه و بنده کاملاً راضی هستم
همچنین تشکر به خاطر فایل , کارم راه افتاد
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
دوستان کسی هست این سه فایل را هم برای ما دانلود کنه و لینک بده :
Creating Modules - WHMCS Documentation
اینها را برای اشنایی بیشتر با طریقه کدنوسی ماژول های این سیستم نیاز دارم برای تبدیل پنل ESXI به صورت ماژول
اگر برای کسی مقدور بود ممنون میشم لینک دانلود قرار بدن
با تشکر
سلام
خیلی ممنون
انشالله جبران کنیم![]()
سلامرحمان جان یعنی شما واقعا راضی هستید یکی ماژول esx شما رو نال کنه؟!
هر چیزی به هر حال نال یا کرک میشه , چه بخوایم و چه نخوایم
پس چرا به خاطر چیزی که می دونیم تو ایران 100% اتفاق می افته خودمون را ناراحت کنیم ؟؟
تا حد امکان جلو این مورد را میگیریم ولی زمانی هم که نال شد , مشکلی نیست
vBulletin - WHMCS - Cpanel - addonis - payware , ....
این همه سیستم خوب و با ارزش نال و کرک شدن , بعد ما به خاطر یک ماژول ناراحت بشیم ؟؟
برای من اصلاً این مورد مهم نیست
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)