سلام دوستان من یه وی پی اس ساختم روش لینوکس هم نصبل کردم حالا هر کاری میکنم هیچ فایلی روش دانلود نیمشه که نصب سی پنل رو شروع کنم
میشه یه آموزش کامل اگه جایی هست بذارین ببینیم مراحل رو درست رفتم یا نه
ممنون
سلام دوستان من یه وی پی اس ساختم روش لینوکس هم نصبل کردم حالا هر کاری میکنم هیچ فایلی روش دانلود نیمشه که نصب سی پنل رو شروع کنم
میشه یه آموزش کامل اگه جایی هست بذارین ببینیم مراحل رو درست رفتم یا نه
ممنون
Error رو در اینجا قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنند.
دادا میخوام اول ببنیم درست وی پی اس رو ایجاد کردم و درست سیستم لینوکس رو نصب کردم آموزشی واسه این 2 تا نداریم ؟
احتمالا مشکل شما در تنظیمات شبکه هست.(Resolvers)سلام دوستان من یه وی پی اس ساختم روش لینوکس هم نصبل کردم حالا هر کاری میکنم هیچ فایلی روش دانلود نیمشه که نصب سی پنل رو شروع کنم
اگر error رو قرار بدید میتونم راهنمایی کنم.
مثلا با زدن دستور
yum install gcc gcc-c++ make -y
این ارور رو میده
Loaded plugins: fastestmirror
Loading mirror speeds from cached hostfile
Could not retrieve mirrorlist http://mirrorlist.centos.org/?releas...64&repo=addons error was
[Errno 4] IOError: <urlopen error (-3, 'Temporary failure in name resolution')>
Error: Cannot find a valid baseurl for repo: addons
[root@server3 ~]#
تو انجمن سرچ کن هست
گشتم دادا من یه لینک آموزش میخوام طریقه ساخت وی پی اس و بعدش نصب لینوکس همین اگه میشه لینک بدین 100 تا تاپیک باز کردم تا الان به ایی نرسیدم
با سلام.
لطفآ خروجی دستور زیر رو بفرماید.
در صورتی که خالی بود موارد زیر رو اضافه کنید. و سپس نتورک را رستارت بدید.کد:cat /etc/resolv.conf
کد:nameserver 4.2.2.2 nameserver 4.2.2.4[COLOR="Silver"]کد:service network restart
ویرایش توسط HugeServer : August 29th, 2011 در ساعت 02:21
search mysite.com
nameserver 2.2.2.2
اینو میده الان چیکارش کنم
کد:you have to edit /etc/resolv.conf and add following to it nameserver 4.2.2.2 nameserver 4.2.2.4کد:service network restart
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)