سلام
یک سرور اختصاصی از هتزنر دارم که روش vmware esxi نصب شده (توسط خود دیتاسننر)
حالا هر وی پی اسی که میسازم پینگ نداره و خلاصه اینترنت نمی گیره
فکر کنم داخل این دیتاسنتر باید تنظیمات خاصی داخل Esxi کرد برای حل این موضوع
یک vswitch ساختم و ای پی و dns و ... بهش دام و ای پی که ست کردم (روی vswitch) پینگ داد و رفتم این ای پی رو گذاشتم gateway وی پی اس ها اما بازم مشکل حل نشد
داخل : VMware ESXi/en – Hetzner DokuWiki
هم نوشته بود داخل پنلتون باید مک ادرس بگیرید اما پنل من چنین گزینه ای نداشت و ویکی خودش هم کمکی نکرد
اگر ممکنه دوستانی که تجربه کار کردن با Esxi داخل این دیتاسنتررو دارن راهنمایی کنن
ممنون
ویرایش توسط the_coder : August 27th, 2011 در ساعت 17:07
To get these MAC addresses assigned, log in to Robot, choose "Server" from the menu, select the desired server, and then click on the "IPs" tab. Here you can click on the icon next to the IP address to get a MAC address. The Flexi-Pack is a pre-requisite for this.
اونجا اسم vswitch هایی هست که خودمون ساختیم
احتمالا شما اسم vswitch رو موقع ساخت subent گذاشتید
اگر از هتزنر سرور دارید می تونید یک Screenshot از تنظیمات شبکه بدبد؟
شاید از روی اون بشه چیزی فهمید
فکر کنم باید یکی از ip هایی که داری رو به عنوان gateway انتخاب کنی مثلا ip آخریت 229 بعدش یه Centos نصب کنی توی قسمت network که میخای ip به centos بدی ip رو 229 میدی gateway هم ip gateway که توی configuration قسمت dns and rounting هست.
فکر کنم باید یکی از ip هایی که داری رو به عنوان gateway انتخاب کنی مثلا ip آخریت 229 بعدش یه Centos نصب کنی توی قسمت network که میخای ip به centos بدی ip رو 229 میدی gateway هم ip gateway که توی configuration قسمت dns and rounting هست.
باید ای پی وی پی اسی به عنوان gateway ّاتخاب شه که اینترنت داشته باشه
وی پس اس وقتی ما میسازیم ، ای پی میدیم به اینترنت متصل نمیشه که این کازو کنیم