نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: سوال از کسانی که سرور مجازی ( vps ) دارن

عضو جدید bia2sms آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض سوال از کسانی که سرور مجازی ( vps ) دارن

با درود فراوان

من می خواستم سرور مجازی بگیریم به خاطر همین اومدم اینجا تاپیک زدم که از کسایی که سرور مجازی دارن بپرسم که ایا از سرور های مجازی راضی هستن یا نه ؟

و چند سایت خوب و معتبر که سرور مجازی ارائه می دن بهم معرفی کنید

در ضمن چند تا سایت رو هم بهم معرفی کنید که روی سرور مجازی قرار دارن

ممنون

2. # ADS

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

پیش فرض پاسخ : سوال از کسانی که سرور مجازی ( vps ) دارن

شما بفرمایید سرور مجازی برای چه استفاده ایی می خواید ، سوال اول شما هم کمی بی ربط هست ، چون رضایت از سرور مجازی به عوامل زیادی بستگی داره.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    153 پست

با سلام

شما سرویس دهنده ایرانی می خواهید یا خارجی؟
    رضایت از سرور مجازی یک نکته جالب است. اما هیچ تضمینی نیست که اگر روز اول راضی بودید تا روز آخر راضی باشید. چون سرور اصلی که سرور مجازی روی آن ارائه می شود و نحوه مدیریت آن روی این نکته تاثیر دارد. نکته جالبی که یک شرکت خارجی در تفاووت بین سرور مجازی و سرور اختصاصی می گفت این بود "تفاووت سرور مجازی با سرور اختصاصی مثل تفاووت شب و روز می ماند." اما تجربیاتی که در این زمینه کسب کردم این بود که تفاووت بین سرویس دهنده ها مثل شب و روز می ماند. روی یک سروری که به چندین سرور مجازی تقسیم شده است یکی از این سرور های مجازی می تواند باعث down شدن کل سرور اصلی شود. پس نکته اساسی مدیریت سرور اصلی و امنیت سرور اصلی است. این که مدیر سرور اصلی زمانی برای مدیریت سرور اصلی و نصب بسته های امنیتی سیستم عامل اختصاص دهد و یا میزان استفاده از RAM و CPU سرور های مجازی را توسط نرم افزارهای واسط کنترل کند.
    نکته دیگری که از لحاظ بنده مهم است, تهیه پشتیبان از کل سرور اصلی به صورت شبانه توسط صاحب سرور اصلی است چون اصولا روی سرور های مجازی با نصب یک برنامه اشتباه ممکن است. سرور مجازی دیگر بالا نیاید و مجبور باشید درخواست کنید که سرور مجازی شما از روی پشتیبان به صورت کامل باز سازی شود.
    توصیه ای که به شما می کنم سعی کنید روی FTP در محل دیگری نیز خودتان از سایت های روی سرور مجازیتان پشتیبان تهیه کنید. در کل سرور های مجازی نیاز به دقت و پشتیبانی بیشتری نسبت به سرورهای اختصاصی دارند.

در کل در ایران سرویس دهنده های خوبی هستند که بتوانید به آنها اعتماد کنید اما توصیه من این است که از هر کدام لیست تعدادی از مشتریان را درخواست کنید و از مشتریان آنها از رضایتشان سوال کنید.

از شرکت های خارجی هم شخصا چون از liquidweb.com راضی هستم این شرکت را پیشنهاد می کنم. البته از لحاظ قیمتی بالا هستند اما قابل اعتماد. اگر خواستید راجع به شرکت های خارجی دیگر بررسی کنید سایت www.webhostingtalk.com را پیشنهاد می کنم.

به امید روزی که این انجمن نیز پیشرفت کند و کسانی که سرویس گیرنده هستند تجربیاتشان راجع به شرکت های هاست ایرانی را در اینجا مطرح کنند تا هموطنان بتوانند با خیالی آسوده از سرویس دهندگان داخلی استفاده کنند.

شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
    فروش هاست و دامین
    نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir

5. تعداد تشکر ها ازpouyasazan به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasazan نمایش پست ها
    با سلام

شما سرویس دهنده ایرانی می خواهید یا خارجی؟
    رضایت از سرور مجازی یک نکته جالب است. اما هیچ تضمینی نیست که اگر روز اول راضی بودید تا روز آخر راضی باشید. چون سرور اصلی که سرور مجازی روی آن ارائه می شود و نحوه مدیریت آن روی این نکته تاثیر دارد. نکته جالبی که یک شرکت خارجی در تفاووت بین سرور مجازی و سرور اختصاصی می گفت این بود "تفاووت سرور مجازی با سرور اختصاصی مثل تفاووت شب و روز می ماند." اما تجربیاتی که در این زمینه کسب کردم این بود که تفاووت بین سرویس دهنده ها مثل شب و روز می ماند. روی یک سروری که به چندین سرور مجازی تقسیم شده است یکی از این سرور های مجازی می تواند باعث down شدن کل سرور اصلی شود. پس نکته اساسی مدیریت سرور اصلی و امنیت سرور اصلی است. این که مدیر سرور اصلی زمانی برای مدیریت سرور اصلی و نصب بسته های امنیتی سیستم عامل اختصاص دهد و یا میزان استفاده از RAM و CPU سرور های مجازی را توسط نرم افزارهای واسط کنترل کند.
    نکته دیگری که از لحاظ بنده مهم است, تهیه پشتیبان از کل سرور اصلی به صورت شبانه توسط صاحب سرور اصلی است چون اصولا روی سرور های مجازی با نصب یک برنامه اشتباه ممکن است. سرور مجازی دیگر بالا نیاید و مجبور باشید درخواست کنید که سرور مجازی شما از روی پشتیبان به صورت کامل باز سازی شود.
    توصیه ای که به شما می کنم سعی کنید روی FTP در محل دیگری نیز خودتان از سایت های روی سرور مجازیتان پشتیبان تهیه کنید. در کل سرور های مجازی نیاز به دقت و پشتیبانی بیشتری نسبت به سرورهای اختصاصی دارند.

در کل در ایران سرویس دهنده های خوبی هستند که بتوانید به آنها اعتماد کنید اما توصیه من این است که از هر کدام لیست تعدادی از مشتریان را درخواست کنید و از مشتریان آنها از رضایتشان سوال کنید.

از شرکت های خارجی هم شخصا چون از liquidweb.com راضی هستم این شرکت را پیشنهاد می کنم. البته از لحاظ قیمتی بالا هستند اما قابل اعتماد. اگر خواستید راجع به شرکت های خارجی دیگر بررسی کنید سایت www.webhostingtalk.com را پیشنهاد می کنم.

به امید روزی که این انجمن نیز پیشرفت کند و کسانی که سرویس گیرنده هستند تجربیاتشان راجع به شرکت های هاست ایرانی را در اینجا مطرح کنند تا هموطنان بتوانند با خیالی آسوده از سرویس دهندگان داخلی استفاده کنند.
    سلام
    مگه liquidweb.com با ایران مشکل نداره ؟
    به نظر من هر چی هم یه دیتا سنتر خوب باشه وقتی با ایران به صورت علنی مشکل داشته باشه یه ریسکه بزرگه .
    مثل همین چند وقت پیش که سرور خیلی از دوستان بسته شده البته نه روی liquidweb.com
    البته ببخشید من تاپیک دوستمون رو خراب کردم .

عضو انجمن AfraServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    135
    تشکر شده در
    106 پست

بستگی به نوع استفاده داره
    [COLOR="DarkRed"][LEFT]AfraServer.Net
    09166452066
    09360302176
    Info_AfraServer@yahoo.com

عضو جدید bia2sms آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

ممنونم از دوستان عزیز

ممنون میشم از تحربیات بقیه دوستان هم استفاده کنیم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jaberjiji نمایش پست ها
    سلام
    مگه liquidweb.com با ایران مشکل نداره ؟
    به نظر من هر چی هم یه دیتا سنتر خوب باشه وقتی با ایران به صورت علنی مشکل داشته باشه یه ریسکه بزرگه .
    مثل همین چند وقت پیش که سرور خیلی از دوستان بسته شده البته نه روی liquidweb.com
    البته ببخشید من تاپیک دوستمون رو خراب کردم .
    با سلام

خیر, هیچ مشکلی با ایران ندارد. صرفا آدرس مالی باید خارج از ایران باشد و مابقی آدرس ها می تواند ایران باشد که اصولا هیچ کارت اعتباری آدرس داخل ایران را ندارد. پس عملا هیچ مشکلی با ایران ندارد.

شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
    فروش هاست و دامین
    نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir

10. تعداد تشکر ها از pouyasazan به دلیل پست مفید

عضو انجمن iranihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    733
    تشکر شده در
    551 پست

شما سرور مجازی را واسه چه کاری می خواین ؟

میزبانی سایت ؟
    میزبانی فایل ؟
    دانلود و آپلود ؟

ما در خدمتتون هستیم . برای راهنمایی بیشتر از پشتیبانی آنلاین در سایت استفاده کنید .

موفق باشید
    ██ سرور مجازی ایران - ترافیک ارزان ██ XLVPS.ir
    سرور مجازی هلند
    خرید گیفت کارت اپل

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)