سلام به همگی میخواستم بدونم کسی هاستینگ zen5.ir یا همون znhost.com رو میشناسه؟؟؟
اطلاعاتی درموردش دارین؟
2 تا هاست و 3 دامین ازشون گرفتم حالا سرورشونو تمدید نکردن سره من بیکلاه مونده نمیدونم چی کار کنم
لطفا راهنمایی کنین![]()
سلام به همگی میخواستم بدونم کسی هاستینگ zen5.ir یا همون znhost.com رو میشناسه؟؟؟
اطلاعاتی درموردش دارین؟
2 تا هاست و 3 دامین ازشون گرفتم حالا سرورشونو تمدید نکردن سره من بیکلاه مونده نمیدونم چی کار کنم
لطفا راهنمایی کنین![]()
This Account Has Been Suspended. Please contact the billing/support department as soon as possible.
Email: Info@znhost.com
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
address: No. 125 , Arazi payin koh Sq., Misaq St., Zanjan, Zanjan, IR
phone: +989367861768
واقعا دستت درد نکنه!
تنهایی این اطلاعاتو به دست آوردی؟
خودم گفتم که تمدید نکردن سرور رو
صاحباشم
پویان دانشی و مژگان دانشی
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ممنون داداش ادرسشو نمیدونستم
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
ولی موبایل رو داشتم خاموشه![]()
راهنمایی در مورد هاستینگ
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
خیلی ها ازش ناراضی اند از جای بدی سرویس گرفتید
ريسلر بودن مثل اينكه !
چون ساسپند شدن!
ببينيد از كجا ريسلر گرفتن ، بريد پشتيباني اصلي بكاپتون رو بگيريد
احتمال زیاد واسه سرورشون مشکلی پیش اومده نه اینکه نخواستن تمدید کنند
من به این دلیل میگم نخواستن تمدید کنن چون یه ماهه که پشتیبانیش ان نشده و جواب هیچ تیکت و ایمیلی رو نمیدن اول 24 ساعت پشتیبانی یاهو داشتن
چرا میشه سرور اصلیشونو پیدا کرد؟
سلام منم از ایشون سرور گرفتم 2 ماهه رو سرورشونم که امروز اینجوری شدحالا من خودم دیشقب بک آپ گرفتم
فقط دامر دنبال یه هاستینگ خوب میگردم
بابا حالا سایت هیچی من 3 تا دامین ازشون گرفته بودم که الان به هیچ کدم دسترسی ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)