دوستان من هنوز مشكل دامين دارم بايد چي كار كنم ؟
دوستان من هنوز مشكل دامين دارم بايد چي كار كنم ؟
سلام
با عرض معذرت بابت این مشکلات. همانطور که بعضی از دوستان از مشکلات تیم ما با خبر بودن، میخوام عرض کنم که دست ما الان هیچ گونه دامنه و فضایی نمونده (دست ... است :دی). و به تازگی داریم کار خودمون رو باز شروع میکنیم. دوستان . نگران اطلاعات شخصی خودشون هم نباشن که هیچ گونه اطلاعاتی از تیم ما به بیرون نرفته.
بنده هم پویان دانش ام. مدیر تیم قبلی ZnHost و Zen5.
در همینجا از The Coder هم تشکر میکنم بابت کمک هایی که در نبود ما به کاربران کردند.
سلام
دوستان سایت ما هم روی سرور شما بود و همون موقع که اعلام کردید ، ما هم بکآپ گرفتیم و به هاستینگ دیگه ای انتقال دادم .
ولی الان چند روزی هست که با هاستینگ فعلی به مشکل خوردم و ایشون هم سایت ما رو بستن و اصلا هم جواب تیکت و تماس ما رو نمی دن و بکآپ سایت رو هم نمیدن .
که به زودی اسم این هاستینگ رو در همین انجمن با ذکر مدارک اعلام می کنم .
لذا می خواستم از شما بخوام ، اگر بکآپ هایی از سایت ها هنوز دارید تا من آدرس سایتم رو واستون ارسال کنم تا چک کنید .
با تشکر ...
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
متاسفانه هارد بنده ضبط شده و تمامی پروژه های من و ... از بین رفتن.
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
سلام بنده یه دامین از این سایت سرور و هاست داشتم تکلیف چیه ؟
کنترل پنل دامنه رو ندارم
چی شد که یه دفه اینجوری شد ؟
هیچی عزیز. شما خودتو ناراحت نکن. همون بلایی که سر هاست دی ال و... امدچی شد که یه دفه اینجوری شد ؟
ممنون.با نهایت تشکر ..
امیدوارم با شروع دوباره کارتون ، موفق باشید .
واینکه بتوانم دوباره از شما سرویس خریداری کنم .
چون واقعا اون مدتی که رو سرور شما بودم ، خیلی هاست خوب و پرسرعتی به مشتریانتون ارائه می دادید ...
و از همه مهمتر پشتیبانی عالیتون .
موفق باشید .
خواستم اینجا دوباره تاپیک رو بالا بیارم تا دوستان احیانا از من خاطره بدی نداشته باشن. و بعضیا تا اسم منو میشنون فکر نکنن که کلاه بردارم.
خب اونایی که سر ماه پرداخت کردن و 3-4 روز بعد ترکید هاستشون چی میشه تکلیفشون ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)