امین جان کلا زیاد حرص نخور... تو فروم یه سرچی بکناصولا هرجا که این آقا حضور داشته باشه محاله که یه جنگ به پا نکرده باشه
شما خودتو درگیر چنین افرادی نکن!!
امین جان کلا زیاد حرص نخور... تو فروم یه سرچی بکناصولا هرجا که این آقا حضور داشته باشه محاله که یه جنگ به پا نکرده باشه
شما خودتو درگیر چنین افرادی نکن!!
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
ببین من جبه گیری نمیکنم. ولی میخوام این رو یه من بگی که 90% دوستانی که نظر میدن همیشه خرید غیر مستقیم داشتند و یا فقط شنیدن ، ایا نظر این افراد در مورد دیتاسنتر کاملا درسته ؟
من تو این انجمن کاملا رو راست میگم با 3 نفر که یک گروه هستند و .. بحث میکنم. و خودشون هم خوب میدونند کی هستند. ولی m_dg_farari و چند نفری هستند که من اصلا نمیدونم کی هستند و که هر جا من نظر میدم دوست دارن حرف های بی ربط بزن و اختلاف ایجاد کنند.
m_dg_farari ، دخالت شما بین گفتکوی منو دوستمون یعنی چه ؟ داشتی تبادل نظر می کردی ؟ یا حرف های های شما مربوط به تاپیک بود ؟ برو خدا روزی تو بده.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
امدوارم این پست شما چند ساعتی بمونه تا افراد بیشتری با شما آشنا بشن...هیچ نیازی به پاسخ دادن نمیبینم.
فقط یه پیشنهاد دوستانه دارم خدمت شما که حتما این مطالب رو بخونید: فروم (انجمن گفتگو) چیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)