سلام
من روی یه سرور مجازی دایرکت ادمین نصب کردم.بعد سیستم whmcs رو هم نصب کردم.حالا چه طور می شه کاری کرد که بعد از پرداخت هزینه هاست ، هاست اتوماتیک ساخته بشه.
سلام
من روی یه سرور مجازی دایرکت ادمین نصب کردم.بعد سیستم whmcs رو هم نصب کردم.حالا چه طور می شه کاری کرد که بعد از پرداخت هزینه هاست ، هاست اتوماتیک ساخته بشه.
توی سی پنل که باید براش سرور تعریف کنی و نوع سرور رو هم روی cpanel قرار بدی
( یه سوالی هم از اساتید داشتم ، درسته که برای استفاده از این قابلیت حتما باید سرور اختصاصی یا مجازی داشت ؟ روی ریسلری نمیشه ؟ )
من دایرکت ادمین دارم.حالا چه طور باید whmcs رو تنظیم کرد؟
کسی نمی دونست؟
نخیر یوزری که اضافه می کنید در حد ساخت اکانت دسترسی داشته باشه کافیه که ریسلر هم این دسترسی هارو داره.
طبق توضیحات پایین فقط پنلتون دایرکت انتخاب کنید.
اگر جستجو کنید زودتر به نتیجه میرسید این سوال شاید صدبار تو این انجمن پرسیدن.
برای اتومات کردن هاست ساختن:
1- افزودن سرور از قسمت سرورها (انتخاب نوع پنل نصب شده روی سرور - نام کاربری و رمز)
2- ساختن گروه سرور و اضافه کردن سرور به گروه (درصورتی که چند سرور دارید که هرکدوم پنل خاصی دارند میتونید از هم جدا کنید که اشتباه در ساخت نشه)
2- محصول هاستتون میسازید و از قسمت سربرگ ماژول پنل انتخاب می کنید و مشخصات فضا و... وارد می کنید و گروه سرور مورد نظر هم تعیین می کنید.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
نگاه این عکس کنید وقتی روی تایید سفارش می زنم بالاش ارور میاد.
کسی نبود؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)