سلام
دوستان در نظر داشته باشید که این اتفاقا در زمان مدیر وقت اقای عباس زاده بوده و بنده در جریان کامل این موضوعات نیستم
ولی تا جایی که تونستم در مورد کاربر esi online تونستم اطلاعاتی رو کسب کنم
1- مطمئنا هیچ مدیری حاضر نیست تجارت خودشو به خاطر هیچ و پوچ خراب کنه و حتما یه مشکلی وجود داشته که اقای عباس زاده اقدام به بستن سرویس اقای esi online کردند که بعد از تلاش فروان موفق شدم از دیتاسنتر وقت سوئیسی اطلاعات رو بگیرم که دلیل بسته شدن سرویس 46.19.139.206 چی بوده
که متعلق به کاربر esi انلاین هستش که با نام کاربری دیگری از ما خرید کردند

توجه شما رو به گزارش دیتاسنتر جلب میکنم:
[#7412] SPAM: 46.19.139.206 ( شماره تیکت رو هم گذاشتم از طریق دیتاسنتر اگه خواستید بررسی کنید این موضوعو )

Dear ahmad abbasazeh

Please be advised that Private Layer Abuse has received a complaint regarding email spam originating from your device, or a domain hosted on your device being promoted using spam.

These activities are prohibited by our Acceptable Use Policy that you agreed to at the time of your account creation. A current version of our Acceptable Use Policy can be viewed at:

http://www.privatelayer.com/pdfs/PL_AUP.pdf

In order to avoid further action, we need a detailed explanation of the what you have done to address this problem. .Failure to cure and or send a favorable reply within 24 hours of this notice will result in additional AUP action.

Please note that if their are multiple abuse tickets open regarding the same abuse problem, we require that you respond to each ticket with the resolution (it can be a copy) as we have multiple agents working on tickets with abuse.

Thank you for your cooperation in this matter.
PL-07
به نظر شما مدیر سرور که اقای عباس زاده بوده نمی تونه به خاطر شما کل مشترکین رو به خطر بندازه ! اینو کسانی که همکار بنده هستند متوجه هستند
چون انجمن خیریه باز نکردند که به خاطر یک نفر کل سرورهاشون رو به باد بدند

ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
دلیل اخطاریه اینه که شما هنوز سرویس خودتونو کنسل نکردید از تو پنل لطفا درخواست کنسلی رو ارسال کنید

ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
که این موضوع مربوط به ما نیست
چون ما منابع رو هنوزم اختصاصی میدیم و مشترک میتونه سرویس خودشو داون کنه ولی سرور مادر هیچ وقت نمیخوابه ! چون کاملا جدا از سرویس کلاینت فعالیت میکنه.
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
با این نام کاربری 6 نفر فعالیت میکردند دوست عزیز

اقای عباس زاده سرویس کاربر esi online روبی دلیل مسدود نکردند
من حاضرم همراه با عکس مدارک بیشتری رو بزارم و قضاوت رو بر عهده خودتون میزارم که:
1- شما سرویس دهنده باشید ، 80 مشتری دارید و یک مشتری داره خلاف قوانین دیتاسنتر انجام میده
ایا مشترک رو نگه میدارید یا باهاش برخورد میکنید ؟ ( در صورتی که برخورد نکنی دیتاسنتر کل سرورهاتونو میبنده در نتیجه 80 نفر .....)
و در اخر همیشه از تک تک منتقدین قبلی نوین وی پی اس خواستم که در بخش انتقادات تاپیک ایجاد کنند و نه در این بخش
اما هیچ کس اینکارو نکرده و اینجا تاپیک فروشه و نه تاپیک انتقادات